Avto
21045 ogledov

Voznica šele po dveh tednih ugotovila, da vozi napačen avto

Start stop gumb za zagon BMW
Voznica je parkirišče zapustila v tujem avtomobilu, svojo napako pa ugotovila šele dva tedna kasneje.

Če pogosto uporabljate najete avtomobile v podjetjih rent-a-car, se vam je verjetno zgodilo, da tudi sami ne veste v avtomobilu katere znamke sedite ali pa vsaj modelu. Neka Kanadčanka je šla še korak dlje. Po pisanju tamkajšnjih medijev je na parkirišču trgovske verige Walmarta namesto v najeto nissan sentro sedla v tuj infiniti QX50.

car sharing Avto Vse več ljudi avtomobil najema

Glede na to, da je bil v parkiranem avtomobilu brezstični ključ, ki samodejno odklene vozilo in zažene motor s pritiskom na stikalo, se je enostavno usedla v napačen avto, zagnala motor s pritiskom na stikalo in se odpeljala.

Europcar Sum grde prakse Avto Sum, da je Europcar z zvijačo lupil rent-a-car najemnike

Ko je čez dva tedna vrnila vozilo, je uslužbencu rent-a-carja potožila, da avtomobil ni čist, in da je nekdo v prtljažniku pustil palice za golf. Šef pisarne je takoj opazil, da infiniti ne pripada podjetju. S pomočjo GPS lociranja so našli svojega nissana zapuščenega na Walmartovem parkirišču.

Alkoholna ključavnica Avto Pri sosedih bodo že lahko pihali za zagon avtomobila

O bizarnem primeru so obvestili policijo v Cornwallu, kjer so prejeli prijavo o kraji vozila. Proti neimenovani voznici ne bodo podali kazenske prijave, saj ta nevsakdanji incident zaradi srečnega konca ni povzročil prevelikih bolečin pri vpletenih strankah, pišejo mediji.

booster Zagonski kabli Avto Zagonski kabli za bencinskega clia niso primerni tudi za dizelski SUV
Komentarjev 7
  • Tadej 16:57 18.julij 2018.

    Ce pa je barva ista! 😂

  • Janez_53 11:45 18.julij 2018.

    Ta zgodba se mi zdi zelo za lase privlečena! Kako se lahko usedeš v tuj avto in ga zaženeš s svojim ključem (kartico)??? Ja hudiča, pa menda ne boste trdili, da je to možno???

  • supreme 09:51 18.julij 2018.

    Ker ta nissan in infinity sta si enaka kot jajc jajcu po izgledu......bullshit