Avto
97 ogledov

Voznica z gumami podrsala po stropu predora

Nesreča v tunelu
1/2
Policija Kaisersleutern
Mlada voznica je na avtocesti v Nemčiji med divjo vožnjo izgubila oblast nad vozilom, treščila v obok predora, pri čemer je njen avtomobil s pnevmatikami podrsal po stropu pet metrov visokega tunela. Tam so sedaj vidne nenavadne sledi.

24-letna voznica iz ZDA je očitno preveč podlegla fami, da se sme na nemških avtocestah pritisniti do konca. V bližini Kaiserslauterna ni pravočasno zmanjšala hitrosti svoje toyote camry, obenem pa je še zgrešila vstop v predor. Avto je z veliko hitrostjo treščil v predor, ob tem pa je po kasnejših ugotovitvah preiskovalcev prednji del avta dvignilo, tako da je s pnevmatikami podrsal prav po stropu petmetrskega predora. 

Težko poškodovano voznico so iz zmečkanega avtomobila rezali, k sreči pa ni v življenjski nevarnosti. Na njeno traparijo in hkrati srečo bodo mimovozeče še dolgo opozarjali sledovi na stropu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.