Avto
46 ogledov

Voznik lambota: "Saj bom jutri kupil novega"

Lamborghini gallardo
1/4
Profimedias
Voznik je lamborghinija raztreščil tik pred šolo, ko je zlezel iz njega pred očmi prestrašenih učencev, pa je dejal: "Ah, saj bom že jutri kupil novega!"

Za volanom oranžnega lamborghini gallarda je sedel neimenovani mladenič. Med vožnjo skozi mestece Beaumont Leys v britanskem okrožju Leicestershire je v nekem trenutku zaradi previsoke hitrosti izgubil nadzor nad zverino in je najprej z zadnjim delom treščil ob drevo, od tam pa ga je odbilo še v prometni otok sredi cestišča. Pri tem je avtu odtrgalo tudi zadnje levo kolo, ki je odletelo po zraku daleč stran od oranžne razbitine.

Vse skupaj se je dogajalo pred očmi prestrašenih otrok in njihovih staršev, ki so ravno jemali otroke iz šole. "Ko smo pripešačili po glavni cesti, smo nenadoma zaslišali rjovenje avta. Za nami je skozi ovinek z veliko hitrostjo pridivjal eksotični oranžni športni avto," je povedal 46-letni Martin Johnson, ki je bil priča dogajanja s svojo devetletno hčerko. "Res smo imeli srečo, saj je po trku velikansko kolo odletelo po zraku in še več metrov skakalo po meter visoko ravno prek naše poti."

"Otroci so bili zelo prestrašeni, medtem pa je voznik iz avta vstal smehljaje in čez nekaj trenutkov pričel zabavljati ter govoriti, 'da si bo jutri itak šel kupiti novega.'"

Komentarjev 1