Avto
45421 ogledov

Zastonj gorivo ni bila prvoaprilska šala

bencinska črpalka, gorivo
Pred bencinsko postajo se je zgrnilo na stotine voznikov. Na točenje goriva so vozniki čakali devet ur.

Trgovec z avtomobili v Massachusettsu v ZDA Ernie Boch mlajši je strankam ponudil 26.500 litrov brezplačnega goriva. Akcijo je izpeljal na dan norcev, 1. april, na Facebook profilu dan prej pa jo je poimenoval kar "Aprilski dan goriva". Pred bencinsko postajo so se po zastonjski bencin hipoma začeli voziti vozniki od blizu in daleč.

bencinska črpalka Ukrepi Avto Obstaja tudi drugačna pot do cenejšega goriva

Načrtovane količine so razdelili v pičlih dveh urah. Prvi vozniki so se pred bencinskim servisom pojavili takoj po objavi, okoli 21.30, in čakali vso noč, da so 1. aprila odprli bencinsko črpalko.

Presenečen, da je bilo voznikov bistveno več od načrtovanih 400, se je Boch odločil za nadaljevanje akcije. Obdaril je vse, ki so prispeli iz bolj oddaljenih krajev.

Bencinska črpalka | Avtor: Profimedias Profimedias

bencinska črpalka, gorivo Natoči in vozi Avto Noro obnašanje voznikov na bencinskih črpalkah: Natoči in vozi

To ni normalno

"Česa podobnega še nisem doživel. Ta dan je popoln, popoln," je povedal Patrick Haines, eden izmed srečnežev, ki je brezplačno prejel poln rezervoar goriva.

"Bencin dobesedno prazni denarnico vseh, tudi mojo. Mislim, da je povrnil ves denar, ki sem ga do zdaj porabili za dražje gorivo," je za lokalno TV postajo navdušeno povedal Haines.

slovenija 29.04.2010 tankanje goriva, bencin, gorivo, petrol, bencinska crpalka; Velika napaka Avto Velika napaka voznikov, ki jo počnejo ob divjanju cen goriv

ZDA se v zadnjem času soočajo z drastičnim višanjem cen goriva. Cene so tako narasle, da so vse pogostejše postale tatvine goriva iz parkiranih avtomobilov.

Olje za cvrtje kot gorivo To pravi mehanik Avto Namesto dizla cenejše olje za cvrtje? To pravi mehanik

"Pred kratkim sem napolnil prijateljevo posodo z gorivom v avtomobilu. Račun je bil 107 dolarjev. Predstavljajte si, 107 dolarjev (97 evrov) samo za točenje goriva v avtomobil. To ni normalno. Zato sem sklenil, da je treba nekaj narediti in tako je nastal Aprilski dan goriva," je pojasnil Boch, ki je z akcijo želel pomagati lokalni skupnosti.
 

Komentarjev 2
  • Marsha_Coleman 13:32 04.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • kapibara1 17:07 03.april 2022.

    97 € za poln tank goriva, ki v USA ni taka cena kot v toti zblojeni EU ? Kaj, je tan klal avtobus !?