Avto
6 ogledov

Zvezdnata fascinacija

mb_fascination_001_150908
1/11
Žurnal24 main
Ena najbolj zanimivih študij prihodnji mesec v Parizu bo prav gotovo Mercedes-Benzova conceptFASCINATION, ki bo nakazovala, kako bo izgledal novi razred E.

Najbolj opazna stvar bo gotovo dodobra prevetren videz maske, ki jo bodo skoraj gotovo podedovali tudi vsi naslednji stuttgartčani. Namesto okroglih se tam svetijo romboidna svetila, nasploh celoten sprednji konec vozila upravičuje drugo ime za izdelke MB – srebrna puščica. Tudi na zadnjem delu mišičastega torza vidimo oster prehod z ene na drugo polovico, luči so zavihane v boke vozila. Celotna silhueta sicer deluje mešanica kupeja in karavana.

Seveda v notranjosti ne manjka dobrot, ki jih takšni avtomobili radi kažejo, a se nato (morda celo na srečo) v serijski proizvodnji ne pojavijo. Naj omenimo spravljivo stekleno mizico, vlažilec zraka, predalček za daljnogled in še kaj.

Več v fotogaleriji in spodnjem videu.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.