Sočno Jagnjetina s suhim sadjem, oreščki in žafranom Na koncu meso prelijemo z maslom, na katerem smo popražili mandeljne, dateljne, pistacije in brusnice.
Oglasno sporočilo Jagnjetina in kozličevina Najokusnejša je na ražnju, v pečici jo lahko pečemo v enem ali v več kosih.
Paleta okusov Dušena svinjina z jabolki Iz svinjskega stegna naredite okusno pojedino za štiri osebe.
S šopkom peteršilja Svinjski medaljoni z arašidi Pripravite dišeče svinjske medaljone, ki jih obogatite z limoninim sokom in lupinico.
Oglasno sporočilo Kakovostno svinjsko meso Svinjsko stegno je primerno za pripravo z mokrimi postopki, za pečenje na žaru, peko, cvrtje, ...
Oglasno sporočilo Jejte ga večkrat na teden Mehko meso piščanca pri peki zalivamo. Puranje meso mnogi uvrščajo med naj-hrano.
Eksotično Mehiške tortilje z govedino Naredite okusne tortilje z mehkim govejim mesom in zdravim avokadom.
Mamljivi zrezki Teletina s parmezanom in pire krompirjem Presenetite goste s paniranimi telečjimi zrezki obogatenimi z okusnim sirom in dišečim timijanom.
Poln okus Telečja rulada s špinačnim nadevom Pripravite božansko telečjo rulado, ki bo presenetila s polnim okusom in čudovitim izgledom.