Slovenija
22 ogledov

CSD zanika pritiske očeta odvzetih otrok

Komentarjev 36
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Igor Đukanović 22:05 07.april 2016.

    "Po katerih naj bi oče odvzetih otrok ter njegova družina vršili pritisk nad CSD in zahtevali odvzem dečkov ter njuno namestitev k rejniški družini ter tako vplivali na delo CSD", se na spletu pojavlja v ugibanjih, zakaj očetu še ni ...prikaži več odvzeta roditeljska pravica ter ali se center morda z njim pogaja, da se tako izogne procesu na sodišču (na katerega se je treba konkretno pripraviti - ne kot na njihove novinarske konference).

  • malonaokoli 08:04 08.april 2016.

    očitno so oddaje BB postale na TV dolgočasne, da retardi zahtevate oddajo v živo, na ulici...kdo vam daje pravico, da se vtikujete v življenja drugih...? želite smeh in norčevanje iz drugih ? ker dobo veste da sta babica in dedek ...prikaži več dolgoletna pacienta na vseh mogočih institucijah....vi želite vedeti koliko sta zaostala....in nesposobna....da se boste naslajali !

  • Avatar Leon
    Leon 20:15 08.april 2016.

    CSD zanika pritiske očeta odvzetih otrok..............če državna birokracija zapiše tak podatek potem je gotovo nekaj bilo na tem ! Jaz se vedno držim tega in imam vedno prav ,kar pokažejo nadaljni dogodki.

  • drejca1 21:41 07.april 2016.

    se opravičujem, ne znam skopirat iz mmc-ja, je pa zanimivo.

  • blayo 22:35 07.april 2016.

    Daj umiri se, pojdi malo ven na zrak. Dihaj...

  • blayo 22:39 07.april 2016.

    Dajte dihat no, da ne bo na koncu Anja Kopač Mrak kriva, da je nekega komentatorja na zurnal24.si zadela kap...

  • kapibara 19:59 07.april 2016.

    Še toliko huje,če ni na zakonski podlagi očeta..

  • Avatar atojeto
    atojeto 21:27 07.april 2016.

    Stara starša bi morala sama povedati svojo zgodbo ali dati dovoljenje, da jo namesto njiju pove kdo drug. Razen če ......

  • izRODEk 22:24 07.april 2016.

    ...njenim pajdašem postane jasno, da je igre konec! #UPOR

  • izRODEk 22:30 07.april 2016.

    na domu: "Bodita srečna, da vama takoj ne vzamemo otrok in ju odpeljemo kam drugam!" Že za to grobo izjavo staršema, ki sta ravnokar izgubila hči, bi morala biti ta soc. delavka sankcionirana!4. Na CSDju so si na vsak ...prikaži več način prizadevali čimprej spraviti otroka k očetu morilcu v zapor na obiske. Ker da oče morilec ni nevaren otrokoma, samo mamici je bil. Seveda bi po vseh pravilih najprej psihiater moral podati mnenje o uravnovešenosti očeta (morilca), šele nato bi lahko stekli pogovori o možnostih stikov zapornika in njegovih otrok, seveda pod strogim nadzorom. 5. Zakaj očetu morilcu niso odvzeli pravice do starševske skrbi kot bi mu mogli odvzeti takoj po umoru? 6. Na dan 22.3. so na skupnem sestanku zapisali zloglasni zapisnik (na sliki zgoraj izsek). Že takoj, ko sta sta starša prihajala v sejno sobo, je socialna delavka začela vpiti nanju tako na glas, da jo je dedek moral opomniti: “ Gospa, umirite se!” Ko so jima prvič in v zelo grobi, nasilni komunikaciji poveda

  • izRODEk 22:31 07.april 2016.

    rejniško družino, zato vaju vabimo, da jo 30. 3. skupaj obiščemo.” Torej kar čez noč so našli primerno rejniško družino. Od uradnega zapisnika (22. 3.) sta namreč minila šele dva dneva! 30. 3. je v resnici bil dan ugrabitve.9. ...prikaži več Na sms sta odgovorila, da imata svojega odvetnika in da naj se z njim vse dogovarjajo. 10. V sredo, 30. 3. sta strokovni delavki z vrtca otroka odpeljali v neznano rejniško družino, ne da bi starima staršema kar koli povedali. 11. Otroka odvedli brez odločbe, še do danes te odločbe nihče ni videl! Po pravilih bi morali odločbo imeti zraven in jo, seveda, pod nujno poslati starima staršema.12. Še do danes ni znano kje sta otroka! CSD izsiljuje, da če bosta poslušna in vse lepo in prav naredila, potem jima bodo povedali naslov kje sta.13. CSD kratkomalo ignorira vse pisne in ustne pozive združene skupine odvetnikov in svetovalcev, ki jasno opozarjajo na kršitve.Socialne delavke Vanja Dina Dobovičnik, Judita Podjaveršek Krajnc in

  • izRODEk 22:31 07.april 2016.

    Lidija Hartman Koletnik so v primeru dveh ugrabljenih dečkov storile hud zločin zoper malčka, stara starša in zoper državo. Povzročile so nepopravljivo škodo v psihi nedolžnih dveh malčkov, vseživljenjske traume, šok in stres nenadne odtegnitve od ljubljenih dveh svojcev. Zato ...prikaži večo bi morale odgovarjati pred zakonom za vse kršitve, za vsa dejanja, biti nedvoumno in jasno predstavljene kot krivci primera in biti ostro sankcionirane za vse te kršitve (le delček sem jih predstavila).Množični protestni shod bo V PONEDELJEK, 11. APRILA 2016, OB 15.URI V LJUBLJANI pred Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve! Stara starša vztrajata, da je ljubeča povezanost med njimi najboljše okolje za zdravo rast in razvoj njunih vnukov. Drage babice in dedki, očetje in matere, Slovenke in Slovenci: V ČIM VEČJEM ŠTEVILU SE UDELEŽIMO SHODA ZA PRAVICE STARIH STARŠEV IN OTROK! POKAŽIMO, DA NAM NI VSEENO, DA NE TOLERIRAMO LAŽI, KRIVIC, ZLORAB IN MANIPULACIJ, DA SE NE DAMO KAR TAKO, DA RESNICA

  • izRODEk 22:32 07.april 2016.

    IN PRAVICA PREMAGATA KRIVICO! Da se v prihodnje to ne bi več ponavljalo komurkoli izmed nas!Prosim delite in obvestite vse poštene, iskrene ljudi. Hvala vam!

  • izRODEk 22:40 07.april 2016.

    Nisem se še niti dobro ogrel.

  • mph 23:34 07.april 2016.

    http://nova24tv.si/aktualno/zakaj-je-ministrica-anja-kopac-mrak-ugotovila-da-ni-nepravilnosti-pri-odvzemu-deckov/

  • malonaokoli 08:07 08.april 2016.

    uh, še eden retard ki trdi da je Anja Kopač kriva da sta pijanca zavozila družino, hčero....

  • malonaokoli 08:10 08.april 2016.

    ojoj, kaj je Anja vlivala pijačo po grlu pijancem, morilcem, zblojencem po sloveniji ? in to vsak dan na drugem kraju...retardi...tabletko vzami !

  • c1305166 10:08 08.april 2016.

    Janša je spet svoje ovce prepričal, da so pametnejše od strokovnjakov.

  • Pepa 10:22 08.april 2016.

    Jaz nisem JJ pristaš, celo sovražim ga, vendar poznam "STROKOVNOST" CSD-jev, tako da me ni nihče drug prepričal, da je zadaj korupcija in dena, ali pa neka užaljena uslužbenka na CSD-ju!

  • Pepa 10:23 08.april 2016.

    Glej kdo se oglaša. mogoče pa danes še nisi dobil svoje doze alkohola?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.