Slovenija
25 ogledov

Jeseničani na pomoč beguncem: Spijo v gozdovih, kuhajo si enkrat na dan v cerkvi

Komentarjev 29
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • fireblade 19:51 05.september 2015.

    nekomu karma, tebi bodo pa begunci in tvojim otrokom prav tako. grem glavo stavit, da boš potegnil kratko in zaradi tebe in podobnih verjetno tudi ostali. me pa tudi zanima ali za begunce tudi velja ločevanje odpatkov, ali za njih ...prikaži več veljajo tudi ostali zakoni, naprimer kazni za odmetavanje smeti, brcanje pomoči v hrani in pijači pod vlake itd.

  • MCristo 12:48 05.september 2015.

    Koga briga, kaj si mislijo omejenci?

  • UnNormal 10:15 06.september 2015.

    MCristo daj si že mer s to skupino.

  • patrijarh 14:54 05.september 2015.

    Teli Jeseničanići lohk kr tam ostanejo,ne bomo jih pogrešal.

  • s.i.k. 17:19 05.september 2015.

    . se moram vrnit samo še , da pojasnim ta adijo. ta ni namenjen dobrim ljudem , ampak temu" : da Nekaj Pišem kar iznenada izgine tik preden dokončam in pošljem .

  • vzev 16:15 05.september 2015.

    Pelji jih v svoj dom in jim plačuj hrano in pijačo. Ali pa naj odprejo račun, na katerega se lahko nakažejo prispevki za migrante. In potem za migrante skrbijo samo iz tega računa. Z davkoplačevalskim denarjem pa naj pomagajo Slovencem.

  • s.i.k. 17:05 05.september 2015.

    adijo.

  • spenjac 23:22 05.september 2015.

    @Boris Odreitz: haha, pametnega se dela človek, pravnomočno obsojen zaradi žaljenja drugih...:http://www.slovenskenovice.si/tags/boris-odreitz-bortchyhttp://www.slovenskenovice.si/tags/boris-odreitz

  • nicor 23:22 05.september 2015.

    seveda veš, zakaj. Ker niti približno ne vedo, kje je pravi začetek vsega tega in kdo ga je povzročil, ZDA ob izdatni asistenci EU v NATO

  • dragec 23:46 05.september 2015.

    slovenci ....ksenofobi

  • UnNormal 10:13 06.september 2015.

    Se strinjam. Tudi mene je strah nekaterih reči, a človeku je še vedno treba pomagati.

  • Avatar praufo
    praufo 13:45 05.september 2015.

    Pa sej oni gredo itak v Nemčijo, kjer bodo doštudirali, dobili službe z dobro plačo in tako bodo živeli krasno do konca svojih dni. Čudno, zakaj se niso tega že prej izmislili.

  • fireblade 19:52 05.september 2015.

    mcristo, ne igraj se s slovenci. za začetek dobrodušen nasvet.

  • spenjac 21:28 05.september 2015.

    še link:http://www.globalresearch.ca/libyas-water-wars-and-gaddafis-great-man-made-river-project/5334868

  • jakec1575 02:03 06.september 2015.

    nekaj dokumentov po nekaj 50 strani, mu bo jasno o cem govorim. Strinjam se, da je ta zgodba idealna na neonacistino razpihovanje. Masovne migracije so vedno problem, ker se tehnicno ne dajo izvesti tako, da si ljudi takoj vkljuci v ...prikaži več zivljenje. sledijo geta, sociialna izkljucenost, neizobrazenost, pomanjkanje zelje po izobrazenosti, brezposelnost, jeza, protesti, casovne in krajevne celice drugih kultur. Stvar, ki je ne morete vec popravit. In ki vam za vedno destabilizira vas nacin zivljenja, za katerega so se borile generacije. Sekularizacija, znanost pred dogmami, enakopravnost in ostali dosezki na polju pravic in dolznosti. Ateizem.

  • MCristo 18:26 05.september 2015.

    Boris, to sot tisti iz neonacističnih skupin. Smo jih že prijavili. Njihove skupine so Teritorialna obramba 2015, Slovenija zavaruj meje in Radikalna Ljubljana. Desničarski katoliški ekstremisti.

  • jakec1575 15:47 06.september 2015.

    prisli begunci trkat na vrata. prej pa zivljenje v veselem baloncku. In ja beguncem je treba pomagat. vojne agitatorje, ki se postavljajo nad eno najvecjih civilizacijskih pridobitev, sekularno državo pa poslat tja od koder so prisli. Vera in dogma v ...prikaži več moderni državi nimata mesta nad državo in svobodo. Tudi o teh incidentih ocitno niste brali nic. V Sloveniji ne bomo doziveli nic od tega, ampak vseeno se je dobro izobrazevati. veste, ce nekomu niste vsec, vam posljejo 20 provokatorjev in ustvarjalcev druzbenih nemirvo, pa hitro dobite iransko revolucijo ali pa sirsko vojno.

  • principiumnovum 15:26 05.september 2015.

    Libija je bila najbogatejša afriška država (česar ne skrivata niti britanija niti amrika), preden so jim britanci in amričani z NATO-vim bombardiranjem tja izvozili "človekove pravice in demokracijo". Libija ni imela dolgov , tudi Sirija ne (obema državama je ekonomsko ...prikaži več šlo bolje kot nam!!!) Obe državi sta imeli za arabski svet nadpovprečno šolstvo (ženske so se brez težav izobraževale in tudi poučevale na šolah), zdravstvo (ogromno žensk je bilo zaposlenih v zdravstvu) in ne moreš verjeti, ženske so lahko bile tudi novinarke, policistke, vojakinje!!! Pa so savdijci, britanci in amričani s pomočjo "neodvisnih medijev" kričali, da Asad in Gadafi kršita človekove pravice in ubijata muslimane?! Pa poglejte kakšno sranje so naredili iz teh dveh držav danes. V Libiji in Siriji vladata kaos in anarhija, sploh se ne ve, kdo kje vlada, državi kot takšni sploh ne obstajata več. Dragi novinarji! Bote mirno čakali, da naredijo še kaos v Iranu? Tam je 80 miljonov prebivalcev. A veste koliko bo od t

  • spenjac 21:31 05.september 2015.

    zdi se mi, da ene stvari ne razumete. Migrantje so obupani, za njimi so strašne izkušnje. Ko bodo prišli sem, bodo zahtevali, da je tako, kot so pričakovali. njihova pričakovanja so verjetno nižja kot naša (ker smo bolj razvajeni), ampak ...prikaži več še vedno bodo brezplačno zahtevali hrano, vodo, oblačila, solstvo, zdravstvo.. Mnogo teh stvari tudi slovencem ni na voljo. Ko bodo te stvari zahtevali bodo, ker so tako navajeni po težkih preizkušnjah, brezkompromisni. Takrat se jih bo treba začeti bati, ker ljudje, ki nimajo ničesar izgubiti, ne bodo tiho ali ponižni, kot smo domorodci.

  • jakec1575 01:57 06.september 2015.

    Slovenija lahko brez tezav poskrbi za 600,2000 ali 5000 beguncev. Zavedati pa se moramo dejstva da je ameriska imigracija potekala brez socialne države, v evropi pa imajo vse ciljne države mocno socialno državo, ki lahko pocepne pod obremeitvijo. Me zanima ...prikaži več koliko jih bo se za podporo beguncem, ko ne bo vec starsevskega dodatka in drugih olajsav. Govorim ce bi stevilka sla cez 50000. Do bosnjaskih beguncev smo bili velikokrat kseofobni in neposteni. In to ravno do ljudi, ki so bili zelo vredu. Zal je sirijsko ljudstvo velika minestra. od zmernih druzinskih sekularnih beguncev, ki me ne skrbijo pa do ne prav nedolznih v vojni, ki so vzrok za razsuto Sirijo. Prepoznate jih po oceh, kateri so kateri. Ko necesa ne dobi poziva k sveti vojni in organizira grupe po nekaj 100 ljudi. Zanimivo, da ni tako bojevit doma za svojo domovino. ne bodite prevec romanticni in naivni. Ta zgodba 2015 ima ozadje. Pomagajte socloveku, tudi sam bom ni pa to navadno begunstvo. kdor si je vzel cas, da prebere p

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.