Slovenija

Iz Petrola žal nimajo dobrih novic: To se bo ponovilo

Komentarjev 34
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 14:57 24.marec 2026.

In ko tankerji ne bodo imeli kam spumpati nafto, ker bodo vsa skladišča že polna in ko bo zaradi tega cena na veliko drastično padla - se gorivo za plebs ne bo pocenilo. Država bo podvojila takse na goriva, nekaj ...prikaži več bo pristavil še Petrol (dobiček pa tudi mora biti) - cena goriva pa bo ostala ista, oziroma, če bomo volitve ponovili, se bo tik pred njimi cena za kak cent celo znižala. Seveda začasno. Brusljevanje, ukrajinovanje, podnebovanje in sodelovanje z zavezniki ni poceni. Živel Bruselj!

• niloda 14:58 24.marec 2026.

Glavno da imajo 150mio € letnega dobička in milijonske letne nagrade upravi.

• jakec1575 14:22 24.marec 2026.

Dragi Saso, vse je to res glede logistike, pomanjkanja voznikov, ampak. Vemo tudi da v nedeljo in ponedeljek niste vozili cistern na crpalke oz je bil ta obseg zmanjsan. . drzava je ze znizala trosarino, kar pomeni da gorivo iz ...prikaži več zalog prodajate po monopolni ceni. in drugo. politicni pritisk in izsiljevanje trenutne vlade. Izdajalec naroda je vedno izdajalec. ne glede na vlado. pokazali ste prave obraze. v vojni se temu rece vojno dobickarstvo, sojenje v vojni pa…

• atamama 16:12 24.marec 2026.

Oprosti, bolj so pomagali Janezu pokazati zobe..... Oziroma SDS hudodelsko združevanje drugič.....

• Smetfor 14:19 24.marec 2026.

Če se la da tankat na druge črpaljke!

• johan 15:43 24.marec 2026.

Pejte, sej imate svobodno voljo.

• BenX 14:32 24.marec 2026.

Po moje je stvar dokaj enostavna. Petrol hoče, da tankamo na avtocestah.

StarMačk 15:22 24.marec 2026.

Danes pri nas MOL obratuje s polno paro, prav tako manjši Petrol, mimo glavnega, ki je prejšnji teden imel težave pa nisem šel...

Leon 16:14 24.marec 2026.

Na Petrol ne hodim že nekaj let zaradi slabih izkušenj z gorivom.

• atamama 16:09 24.marec 2026.

Predlagam najprej da zamenjajo podizvajalce storitve prevozov. VSE, brez izjeme. Najamejo naj hrvaška, madžarska in italjanska podjetja. Pa zgotovo teh problemov ne bo s Traig in podobnimi....

• atamama 14:25 24.marec 2026.

Laže kot pes teče.... Pogodbeni izvajalci prevozov, posebno tisti blizu SDS so se dogovorili, da bo Janša pokazal zobe. In jih je. Bi pa bilo dobro, da jih kateri vključno z Janšo še dobi po zobeh.

• jozei 14:33 24.marec 2026.

Včeraj zvečer tankal diesel na MOL Rudnik, čakal 3. minute

• ToSmJest 14:38 24.marec 2026.

To poznamo. Vse bi outcourcali. Samo uprava bi ostala v Petrolu.

• PaPajapopi 16:19 24.marec 2026.

Petrol podržaviti, vodilne zapreti in obsoditi, kot vojne dobičkarje. Če to ne bo narejeno bo treba ignorirati tankanje na Petrolu. Bando pokvarjeno pa zapret.

• francek 06:24 25.marec 2026.

To so levičarske poteze vse pobrati in zapleniti razdeliti lenuhom, da bomo vsi enaki vsi revni samo vodilni nam ne bodo enaki, ker bodo bogati.

NickMason. 14:54 24.marec 2026.

Jaz sem odreagiral na krizo oz. naval cen ki nas še čaka,prodal sem avto.Adidas copati razsturajo😂🤷‍♂️,vv glavnem en avto pri hiši je dovolj,vse se da če se hoče,pa še v 3 mesecih sem drva za ta denar kupil,kar bi dal ...prikaži več za avto na njega,precej denarja gre za ta pleh matr

• Toma 15:55 24.marec 2026.

Baš addidas copati so za 1 qurc! Zadnje sem kupil pred 20-imi leti in so razpadli prej kot v 1 letu! Ni slabše in preplačane kvalitete kot je švabska! Dražji Merrell pa držijo že skoraj 15 let! Pa Cat(erpillar) čizme! ...prikaži več Vrhunsko, sem kupil takoj še dvoje: enake in podobne. Z njimi bom prišel na oni svet!

NickMason. 00:40 25.marec 2026.

Če jih kupuješ v kladuši ja,jaz jih mam po 5+ let ,daj no mir,saj so tudi druge znamke dobre,meni so adidas zakon,še nikoli se uštel

• matermila 16:47 24.marec 2026.

Ne lažite , na črpalki 24 v Slov. Bistrici imajo na črpalnih mestih list, kjer piše, da so bili pripravljeni vnaprej plačati goriva in organizirati lastni prevoz, pa so bili gladko zavrnjeni z vaše strani.

• Kmodri_ 19:12 24.marec 2026.

Kaj č'mo, pizdrol...

• atamama 20:07 24.marec 2026.

Ne bo šlo. Situacija je podobna kot je bilo na Hrvaškem. Vpliv HDZ je bil na logistiko ogromen. Na srečo je eden iz USKOKa opazil zadevo, ker ni šlo hitro po obtožbi škodovanja državi so se spravili na finančne mahinacije ...prikaži več in nabave. Razmontirali so jih na prafaktorje. Pa pri nas, Veliko je delničarjev SDS, dolgo časa je veljal Petrol za trdnjavo SDS kadrov. Tako da je potrebno narediti ''reset'' v Sloveniji, opredeliti nacionalne interese in temu ustrezno ukrepati. Kaj mislite da bo Južna???

• Ender3 16:47 24.marec 2026.

Petrol je ključen problem. Imajo nesprejemljiv poslovni model, ker jim gre zgolj za lasten dobiček. Treba je zamenjat vodstvo in nadzorni svet ali pa monopolnega trgovca enostavno podržavit, ker je strateškega pomena. In ne v položaju, da izsiljuje in pogojuje ...prikaži več z lastno cenovno politiko državo in potrošnike.

• Fertajler 17:10 24.marec 2026.

Pri nas sedaj tedenske uskladitve cen. V Avstriji imajo že najmanj tri leta cene online. Torej, cene se prilagajajo cenam nafte na svetovnem trgu. Vsako uro, mogoče dve. Če bo pri nas prepoceni nafta, bencin, bomo imeli obmejne občine vedno cirkus.

• Pepe007 14:44 24.marec 2026.

Jasno je, da s temi cisternami ne moreš voziti drugega kot gorivo. Če hočeš normalno služiti, moraš imeti kapacitete polno zasedene in delo za ljudi cel teden. Torej sistem oskrbe na maksimumu za "mirno obdobje". Sicer prevoznik crkne. Če se ...prikaži več "mir" neha, ne moreš povečati oskrbe, ker zakonodaja onemogoča, da bi voznik tovornjaka delal nadure. Zelo preprosto in zelo jasno, da je tako. Paraziti v politiki ne razumejo, da ni možno služiti, če se ne dela. Oni se igrajo s trošarinami gore dole.

karjola 06:19 25.marec 2026.

Glavno da imajo 150mio € letnega dobička in milijonske letne nagrade upravi.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.