Slovenija

Iz Petrola žal nimajo dobrih novic: To se bo ponovilo

Komentarjev 34
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kondor 17:55 24.marec 2026.

Zaradi mene sploh ne rabite obstajati. Že leta nisem tankal na vaših črpalkah.

• Jernej65 16:11 24.marec 2026.

Z ženo imava vsak svoj električni avto, jebite se. Filam doma, ko se mi zahoče, sončna elektrarna mi pa proizvaja tok. Kje ste sedaj nabijači čez sončne elektrarne in električne avte.

• matermila 16:51 24.marec 2026.

Ko ti bojo ukinili net metering se oglasi. Kolega ni januarja in februaja pridelal elektrike niti za strogo gospodinjske potrebe, se pa greje s paneli, pa se tudi ni nič sekiral, ker bo baje poleti vse not spravil. Mi ti ...prikaži več plačujemo drago zimsko elektriko, ki jo črpaš iz omrežja ko ni sonca, ko je megla ko sveti samo Luna, če sploh.

• Jernej65 17:36 24.marec 2026.

In tudi če ga ukinejo, se ne bom preveč sekiral. Ko sem instaliral elektrarno, sem že vedel da ta zadeva ne bo trajala večno. Jaz za razliko od drugih ne bom nabijal in se pritoževal, kot to delajo nekateri. Elektrarna ...prikaži več se je že izplačala, na izgubi ne morem biti.

• Jernej65 17:37 24.marec 2026.

Še vedno se bom vozil veliko ceneje kot na fosilna goriva.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.