Slovenija /slovenija/crna-kronika
34044 ogledov

Policija: pri dogajanju na Rudniku le malo manjkalo do tragedije

Komentarjev 42
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • slavauk22 18:10 03.marec 2024.

TO JE PA OPEVAN AAMERIŠKADEMOKRACIJA.,.....MI RABIMO DIKTAKTORJA DA NAM BO ZBIL TO SVOBODO NUJNO RABIMO PUTINA RUSKO DEMOKRACIJO.....

• sandi76 19:16 03.marec 2024.

Če se ti zdi, da je tam bolje, se lahko preseliš !

• slavauk22 20:01 03.marec 2024.

glej nekaterim srbom ameriška demokracija preveč škodi žal..........nujno rabimo trdno roko!

• Idioti 04:05 04.marec 2024.

Zadost je samo pendrek in nič drugega ! Ko ga enkrat fašeš , jaz s 14 leti tako očetovsko čez ta zadnjo , pa sem roke nastavil in ga fasal po dlaneh , drugič prokleto premisliš ali boš še kaj ...prikaži večj naredil , kar spada v domeno pendreka !

• Nevica 04:21 04.marec 2024.

Zamenjati en drek za drugega ni rešitev... To sodi v teorijo novih obrazov, ki Sloveniji prinaša eno samo nesrečo...

• Idioti 04:43 04.marec 2024.

Sandi 76@ Si ti mogoče pogledal moj komentar , zraven sem dodal naslov posnetka z 9 postaj podzemne železnice v Moskvi in naslov posnetka z ene USA podzemne postaje ! Poglej to poten si pa lahko samo predstavljaš razliko inne ...prikaži več ne boš več pisal takšnih kozlarij . Preseli se ti v USA , če se ti zdi tam bolje , je moj odgovor tebi , sicer je tvoj samo vračam ti ga !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.