Slovenija
225 ogledov

Pozor, od danes dalje: Če ga ne upoštevate, vas redar lahko vkleni

Komentarjev 48
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 17:15 11.marec 2017.

    simon karoli veliko si napisal, jaz bi rekel da rabimo red in organizacijo kar se tiče urejanja varnosti v prostoru, seveda, ampak taki zakoni so spet narejeni šalabajzersko, tako, kot je vlada še več kot šalabajzerska ... redarjem so dali ...prikaži več večja pooblastila za isto plačo in za isto usposobljenost, dokler ne bo prišlo do fizičnih poškodb, država tukaj ne bo nič spremenila, ker se seveda špara in špara vse povsod in dokler gre, gre ... takoj ko se lotiš neke osebe v postopku uklenit, je treba ta to imeti znanja taka in drugačna (ki jih policajim majo) ampak ...

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 07:13 12.marec 2017.

    potem morajo narediti tečaj samoobrambe in borilne veščine ker drugače se lahko še poškodujejo,oziroma sam redar bo dobil kako po tintari ,da bo že isti dan dal odpoved ,ker bo brez zob

  • Boris Odreitz 23:31 13.marec 2017.

    kar naj jih nahoblajo. Če bi to videl , niti v sanjah ne bi opričal za te nesnage pokvarjene fuj !

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:56 12.marec 2017.

    Zakaj niste napisal direktno zakaj se gre. Namreč ob zadnjih večjih protestih se je jamralo da taka količina policistov ki so morali biti prisotni na protestih resno ogroža operativnost policijskega dela. Kaj mislte kaj so redarji? Redarji so podaljšek ...prikaži večk oblasti v primeru protestov; ob prostem času so pa inkasantje. Boste vidl kaj se bo zgodil ob naslednjih večjih protestih čez 7-15 let. Redarji ne bodo sedel križem rok ; to sigurno ne.

  • wolf.ata 10:55 13.marec 2017.

    naj še ponoči kontrolirajo in hodijo na intervencije ob povečanem hrupu in narobe parkiranjih sredi ceste,pijančevanje na ulicah itd.,kot v Nemčiji,pa,da vidimo te inkasante,kako se bodo obnesli ob intervenciji ob 2-3pijanih mladcih,pa še da ima od teh nekdo kako znanje ...prikaži več borilnih veščin,kako bodo delovali ti redarji,da jih vidimo,v Nemčiji opravljajo obhode ponoči itd. in delujejo po ulicah v mešanih skupinah s policijo,tako je prav,ker ni dosti policistov,sami redarji nimajo niti znanja o zakonih,o strokovnih delovanjih-prijemih in temi znanji pa itak nimajo pojma,samo kake upokojence lahko maltretirajo

  • jozicamurn 12:31 11.marec 2017.

    Oglas: "Ste arogantni, narcisoidni ter bi radi kazali svojo moč nad prebivalci? Za vas imamo odlično plačano delovno mesto. Postanite redar še danes in zdravite svojo depresijo ter komplekse nad malimi ljudmi! Podpis: Z. J. ".

  • vzev 11:07 11.marec 2017.

    Sramota. Sedaj te lahko maltretira že skoraj vsak, brez kakršne koli izobrazbe. Za red mi morala skrbeti policija in samo tisti, bi morali imeti pravico ustaviti osebo in od nje zahtevati dokumente. Ne pa, da te lahko zaustavi že čisto ...prikaži več vsak. Ne vem kako ima npr. pravico, da te zaustavi DARS-ovec?

  • izRODEk 12:48 11.marec 2017.

    Samo čakam, ko jih bodo pričakali za vogalom... pa tudi s policaji se bo počasi začelo to dogajat... narod nima od česa živet, policaji in redarji jih pa oglobijo zaradi marginalih razlogov, da jih slečejo do kosti in jih pri ...prikaži več tem še mobingirajo.... žakelj čez glavo in lesen kol po hrbtu. Včasih so tako "demokratično" spametovali take, ki niso razumeli kako in kaj.Dobri stari časi! :D

  • Avatar praufo
    praufo 09:36 12.marec 2017.

    ja in zobje so lahko zelo dragi, državo jih pa ne bo plačala za redarje... ampak to so spet eni zakoni šalabajzerske smc

  • Avatar praufo
    praufo 13:26 12.marec 2017.

    želja se lahko nekoč uresniči, posledice bodo pa ... razbit občinski redar ali kaj ... miselnost na strani državljanov je taka, da je treba državne organe prebutat (verjamem , da je želja), ... respresija tvori odpor in novo nasilje, to ...prikaži večo pa je samo zaradi pomanjkanja komunikacije, navaden državljan mora BIT kot miška in to je v glavah, v naših glavah ... zakaj ne bi nekaj spremenili in rekli da je občinski redar zato, da naredi red, po potrebi, zato ga plačamo in usposobimo, ampak zmenimo se kaj naj bi bil RED

  • Simon Karoli 15:52 12.marec 2017.

    Res je oblast je nesposobna a ne pozabi oblast "postavljamo" mi državljani in to lahko interpretiraš tudi tako, da smo mi nesposobni izvoliti sposobne ljudi. Že sam volilni sistem je tako narejen, da njim ustreza in tile kvazi referendumi so ...prikaži več pa tak samo informativne narave. To je tako kot če ti šefu nekaj predlagaš in ti on reče vzeto na znanje. Vsak dan srečam x ljudi, ki gledajo pluvajo ene in bi jih lahko zamenjali pa jih ne in zakaj? Ker jim to ustreza saj drugače ne bi imeli kaj. Malo razmisli in boš ugotovil, da je velika večina Slovencev sadomazo.

  • primoz.g 18:47 13.marec 2017.

    to je samo fora, da ko bodo prvi trije pokasirali po kepi, bodo rekli da rabijo pištole :) pol smo pa tam ker ONI cel cajt HOČEJO BIT, represivni organ res za polpismen ali ima pištoli in je car :)

  • Boris Odreitz 23:30 13.marec 2017.

    samo crknjen redar je dober redatr ko se bo narod uprl bodo prvi ki bodo krepko dobili po gobcu, niti vedeli ne bodo od kod bo priletelo. Samo naj delajo sranja nesnage pokvarjene fuj !

  • Božidar Dinič 11:39 11.marec 2017.

    narod treba jebat

  • Avatar čavez
    čavez 12:11 11.marec 2017.

    Še ni nobeden pol leta po slamci jedu.

  • MihaPu 12:40 11.marec 2017.

    Haha :D Te opice moramo samo tepst da se zbrihtajo dokler ne bo po zakonu da imajo minometalec s sabo. Osebno jaz ne bi mogel nikoli biti rabelj nekomu in ne ni mogel delati na nekakšnem inšpekcijskem uradu/delovnem. Psihološki profil ...prikaži več takšnih ljudi si lepo opisala Joži. Smo že v fašizmu, kjer ti neizobraženi sodijo po njihovih merilih in kjer nam iskazujejo svojo premoč, saj jih zakon ščiti.

  • Avatar praufo
    praufo 16:59 11.marec 2017.

    samo gasilcem še dajo vodne pitole, pa smo kompletni gasilci ... ne hecam se

  • Avatar praufo
    praufo 17:06 11.marec 2017.

    tale enopartijski smc je ratal že malo dolgočasen, k sreči ne bo večen

  • Avatar roksa
    roksa 13:47 11.marec 2017.

    ....samo gasilcem še dajo pištole, pa smo kompletni...

  • Simon Karoli 13:41 11.marec 2017.

    Kot prvo res je, da represija ni dobra in pa res je tudi preden začnete cviliti o svojih pravicah si poglejte tudi svoje dolžnosti. Da redarji so dobili nova pooblastila in lahko uporabijo stvari, ki so do sedaj nosili za ...prikaži več pasom kot okras. Tukaj cvilite kako so zlobni in kako bi jih bilo treba prilomastiti, ko pa nekdo vam prekriža pot recimo nekdo vas zaparkira pa takoj cvilite kje je oni redar naj tega pošteno kaznuje ker je zaparkiral moj avto. Pismo ljudje začnite uporabljat možgane če jih sploh premorete in nehajte ga s**t tam kjer vam ni treba. vprašajte se tudi a res moram it z avtom vse povsod? A se res moram skorajda peljat do soseda, ki ima zraven mene hišo z avtom! Eni bi se še na s****t peljali z avtom če bi lahko. ČE piše prepovedano parkiranje ste si sami krivi če ste dobili pozdrav od redarjev za to nehajte ga s**t in ne boste dobili pozdravov od njih.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.