Slovenija
2984 ogledov

Takšen bo račun za Pop TV in Kanal A

Komentarjev 122
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • palčica22 18:17 31.januar 2017.

  Sam neki, naročena sem na optiko Trojka Flex in kot Si.mobilov naročnik imam tako ceno za vedno. Kako lahko potem oni meni zvišajo naročnino, če sem podpisala pogodbo. Naj mi to nekdo razloži. To pomeni, da gremo gospe in gospodje ...prikaži več lahko v skupno tožbo, mar ne? Edino to lahko pomaga, da v tem primeru stopimo skupaj. Zato sem prestopila k drugemu naročniku, ker je bila cena nižja, sedaj pa naj bi bila zopet na istem? Ma pa ja. Bo treba pogodbo prebrat, če imajo pravico spreminjat pogoje kakor komu paše. Pogodba je pogodba. Če podpišešnekaj pa to ne velja, kam pa pridemo. Čemu sploh potem pogodba, da se krši? Bomo nehal s plačevanjem tistim, ki se čez noč spomnijo, da lahko spet nekje negdo zasluži? Pa kriv ProPlus ali ne, zakaj bi operaterji nam nekaj vsiljevali. Naj speljejo to zadevo, kakor znajo, tako ali tako zaslužijo preveč, a brez nas in višanja cen nam. Naj pa odkupijo od ProPlusa ali pa enostavno pišejo iz sheme. Moje vprašanje vsem vam ... ali boste res plačevali višjo položnic

 • zdrej 19:16 08.januar 2017.

  Saj nihče ne govori o ukinjanju DVB-t ja. Pač Pro plus se preko podjetja z enim zaposlenim umika iz zemeljskega oddajanja (DVB-t), vsi ostali zaenkrat še ostajajo. Seveda je želja, zaslužiti še več. Od nas uporabnikov pa je odvisno, kako ...prikaži več se bomo na to odzvali. Če bo začelo padati število uporabnikov v znak protesta proti plačevanju tega "davka" za Proplus, potem se še kaj lahko spremeni oz. se ustavi ta začeti trend. Sicer pa smo brez TV-ja lahko še bolj produktivni.

 • Omega_v6 11:45 08.januar 2017.

  Čiasto normalno za nedemokratično državo Slovenijo!! Nekaj kaj je zanič pač moraš imeti po sili!! POP vedno trdi,da so najbolj gledana televizija ZAKAJ toraj ne upajo svoje kanale tržiti v posebnem paketu?? Logično NAJBOLŠI programi bi se ziher prodajali za ...prikaži veča med!! Čudi me zakaj je lahko voyo in HD programi v posebnem paketu? Dokler ne bodo dvignili naročnine je popolnoma vseeno če ravno mi vsiljujejo ta dva programa!! Ko bodo podražili bom pač odpovedal paket in preklopil na satelitsko anteno!! Za to izsiljevalsko TV hišo že ne bom plačeval!! Dovolj,da moram po sili plačevati za RTV in to 12,75 evra za nič!! Zato,ker je to pač ostalo še iz časov rdeče diltature,ki pa je še vedno prisotna v naši državi!!

 • MihaPu 16:44 06.januar 2017.

  Ni ponudnik T-2 kriv za izsiljevanje, ampak je krivo izsiljevanje tako od strani A Kanal/POP Tv/Discovery ipd., vsi bi radi da ponudniki posebej plačujejo za njihove kanale in zahtevajo gromozanske vsote, ko pa kanal pride v shemo dobijo dotični kanali ...prikaži več še dodaten zaslužek z reklamami katere dosežejo z večjo gledanostjo preko torej določenega ponudnika storitev. Ponudniki storitev so v tem primeru le glupi in sicer ne bi jim smeli dovoliti reklam preko njih, če so že plačali za njihove kanale in bi morali dotičnim kanalom zagroziti, da bodo filtrirali njihove reklame ali pa jih preskakovali (imeli svoje reklame kot ponudnik). Tako pa ISP-ji/ponudniki storitev mislijo da so v šahu, dejansko pa bi oni lahko imeli v šahu mafijske kanale!

 • Zmago 11:09 06.januar 2017.

  Kak zanimiv izraz pride ven, ko se zatipkaš: tele goni ;-)))) .......... po telefoni.No tisti, ki smo vajeni RTV rubežnikov, bo to samo en več na listi ;-\ No zdaj vam pa malo privoščim nov občutek: ne gledaš in ...prikaži več ne uporabljaš.............cuzajo te pa vseeno ;-))) Bodo si že izmislili kaj. Elektro priključek je rezerviran za RTV.......... mogoče bodo se ti obesili na .............. kanalščino ;-))))

 • Omega_v6 10:22 06.januar 2017.

  Žal se je zopet iskazalo,da nismo demokratična država!! Zakaj niso naredili preprosto tako,da dajo programe PRO pliusa v en paket pa naj ga plača kdor ga hoče?? Verjetno se PRO plus boji,da bo v tem primeru propadel!! Kdo bo pa ...prikaži več plačeval REKLAMNE KANALE?? Sedaj bodo ponudniki dvignili naročnino za 5 evrov tako kot je v Sloveniji navada!! In Slovencelni bomo lepo tiho!! Vendar mislim,da obstaja alternativa TOTAL TV ,ki se gleda preko satelitske antene in to za sorazmerno malo denarja!! Bomo pač šli tja kjer bo ugodnejše!!

 • zdrej 23:03 05.januar 2017.

  Ne, mi smo tiste ovce, ki bomo to podprli preko tihega sprejemanja tega. Recimo jaz bom sam osebno odjavil eno TV, kar pomeni za operaterja nekaj € manj, pa čeprav le ta ni kriv za kapitalistično politiko Proplus-a.

 • Zmago 22:45 05.januar 2017.

  Pobarajte na youtube, kaj menijo o medijih:"Brother Nathanael media""dr. David Duke media"in še o marsičem drugem, kar bi vas utegnilo zanimati.

 • mrki 20:41 05.januar 2017.

  miško , jaz NE , ne dam niti centa !

 • MihaPu 18:43 05.januar 2017.

  Za ponudnike storitev ponujam način, kako naj se odbranijo proti tem barabam, ki zahtevajo, da ponudniki storitev plačujejo za njihove kanale: Recite jim, da je pogoj za oddajanje njihovega kanala da sploh nimajo reklam (saj se z reklamami barabe ...prikaži več financirajo) in povejte da boste filtrirali reklame in z zamikom ponujali le del videa, ki je film/serija itd. ter se temu izognili. Tako jih boste imeli v šahu in ne oni vas. Ne morejo oni na račun ponudnikov storitev imeti reklame in da jim ponudniki storitev/ISP-ji še plačajo! Eden od načinov kako se izogniti pritisku kanal a/pop tv mafije in ostalih.

 • jozicamurn 18:34 05.januar 2017.

  Točno tako :) Na RTV Slo, ki ga plačujemo pa reklam sploh ne bi smelo biti in je to protiustavno ter nezakonito. Na naš račun nas prisilijo in obračajo denar. Samo v bananistanu je to možno.

 • evelux 18:22 05.januar 2017.

  Zveza potrošnikov je samo ena farsa nekako morejo eni služit ko pa treba nekaj izvest in kaj uredit jih pa ni tak so te stvari pri nas v sloveniji svetovno porihtane.

 • evelux 18:19 05.januar 2017.

  Hja kot kaže bom na koncu kar odjavil kompletno kabelsko ker pod prisilo ne mislim nič gledati ......takšen še se ni rodil ki bi me v nekaj prisilil in plačeval kar ne rabim.

 • Avatar Mitja Grmovšek
  Mitja Grmovšek 18:12 05.januar 2017.

  GLEJ, GLEJ, RDEČI DIMNIKAR? Kaj palčku dimnike ometaš?

 • Avatar Mitja Grmovšek
  Mitja Grmovšek 18:11 05.januar 2017.

  TAKO JE!!!

 • Avatar Mitja Grmovšek
  Mitja Grmovšek 18:10 05.januar 2017.

  Kaj pri nas dela zveza potrošnikov? Zakaj ne more biti potrošnik tisti, ki odloča, kaj bo gledal in ne ponudnik? To je nesmiselno zavajanje ljudi in izsiljevanje!!!

 • MihaPu 16:22 05.januar 2017.

  Jaz teh kanalov ne rabim, saj ne delajo v interesu Slovenije, ampak v interesu NATO-USA propagande, ker so lastniki pač američani in njihove neobjektivne novice ali po domače tako kot fake news medijska hišaCNN in obongo monkey administration supporterji.Možnost ...prikaži več izbire mora vedno biti na voljo in zaradi njih dražje naročnine plačevali ne bomo.

 • Ludvik Miholic 15:30 05.januar 2017.

  sem ti ze napisal pa preberi moje odgovore verjetno si prcej izobrazen da si tako neumen

 • dimnikar 15:16 05.januar 2017.

  Prav tako ta naročnina ne gre v državne roke, ampak privatne (minus davek). Kot vsak kapitalistični izdelek. Iz komunizma, menda.

 • palčica22 18:56 31.januar 2017.

  Še tole za Amisove naročnike, 10. člen: V primeru da se naročnik ne strinja z izstavljenim računom ali odločitvijo/ravnanjem operaterja, lahko v roku petnajst (15) dni od prejema računa oziroma od odločitve/ravnanja operaterja (vendar najpozneje v šestdesetih (60)dneh od ...prikaži več izdaje računa ali od dne ko se je zgodil sporni dogodek, ki je predmet ugovora) poda pisni ali ustni ugovor (reklamacijo).Pisni ugovor mora biti vložen priporočeno po pošti, po telefaksu na številko 02620 63 25 ali v elektronski obliki na naslov reklamacije@amis.net. Če je naročnikposlal ugovor v elektronski obliki, lahko operater ob njegovem predhodnemsoglasju pošlje svojo odločitev o ugovoru po elektronski pošti na naslov skaterega je bil ugovor podan oziroma katerega je naročnik navedel v svojemelektronskem ugovoru oziroma dal ob svoji privolitvi. Ustni ugovor lahko naročnik vloži s klicem na telefonsko številko operaterja, pri čemer moranaročnik opozoriti, da vl

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.