Svet
44 ogledov

Tisoč moških na silvestrovo izvedlo "pošastno" dejanje

Komentarjev 55
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • principiumnovum 16:02 05.januar 2016.

  @jakec1575, razlogi, ki jih ti navajaš so popolnoma brezsmiselni. Oprosti, kaj pa ima Slovenija s tem, če so tebe doma tvoji starši vzgajali ob Pink TV in vojnih zgodbicah z balkana? Če ima kdo v Evropi vse možnosti, da iz ...prikaži več navadne nule oz. potomca priseljencev iz 3. sveta na koncu dejansko postane nekdo, je to v Nemčiji. V Nemčjiji te nihče ne vpraša, kakšne barve si, politične ali kakšne druge. Važno je samo, kaj znaš in kaj si pripravljen delati. Tam te nihče ne izloča. Zato krivit Nemčijo, če otroci priseljencev ali pa begunci tam počnejo svinjarije nima nobene osnove. Otrok oz. potomcev Slovencev, Čehov, Poljakov, Slovakov, Madžarov ki so pred 40-50 leti šli v Nemčijo s trebuhom za kruhom tam danes sploh ne ločiš od "pravih" nemcev. Zakaj? Ker je kultura teh narodov, način vzgoje in vrednote, ki se vcepljajo otrokom precej podobna Nemški. Zakaj potem v Nemčiji 3. generacija Turkov še vedno štrli ven od ostalih?

 • malonaokoli 09:19 06.januar 2016.

  mogoče so se hoteli pa samo zahvalit prostovoljkam ?

 • dimnikar 11:17 05.januar 2016.

  Globoko sem razočaran nad vodilnimi v EU, ki niso sposobni predvideti tovrstnih težav ob prihodu tolikšne količine z našo kulturo popolnoma nekompatibilnih ljudi. Seveda, v manjših količinah se da vse integrirati, ampak totalna nesposobnost prepoznavanja problema me je res razočarala.

 • dimnikar 22:38 05.januar 2016.

  Gospod jakec1575, jaz ne pripadam nobeni veri niti ne verjamem v nič, kar ni podprto z dokazi zadovoljive kvalitete. Vseeno ostaja dejstvo, da VELIKA VEČINA vprašanih v tistem delu sveta priznava, da so ženske manjvredne, da je geje treba vse ...prikaži več pobit (in prav tako nevernike) in vsa ostala grozodejstva, ki jih ultratoleranteži želite pripisovati samo ISIS, medtem ko večina tamkajšnjega prebivalstva verjame - in to odkrito - isto. Podatki so na voljo, in morda se kdaj spremenijo, ampak trenutno so takšni kot so. Če ne veš o čem govorim, pa itak nisi zrel za to debato.

 • principiumnovum 22:19 05.januar 2016.

  Kar se tiče pa tvojega pogleda na svet v smislu "družba je kriva, da sem takšen", pa naj ti povem, da če bi Judje tako razmišljali kot ti, potem bi se po 2. svetovni vojni vsi judje morali zapiti, postati ...prikaži več narkomani ali pa se zdrževati v roparske tolpe oz. biti kako drugače delinkventni. Kultura je tista, ki loči narode. Poglej kakšna grozodejstva so morali Judje pretrpeti pred nekaj desetletji. Skraj so jih izbrisali iz sveta. Nismo vsi narodi isti, tudi niso vse vere enake. So boljše in so nikakršne kulture. V tem je razlika. Ene kulture niso za nikamor, razen za na smetišče zgodovine.

 • malonaokoli 06:57 06.januar 2016.

  tudi to sodi v njihovo kulturo in človekove pravice...v demokraciji si lahko vas vzame kar je na voljo...v islamu so ženske doma zaprte in zakrite, da ne vzburijo pohote pri moških...torej ? bo treba evropejke poučit o spodobnosti na javnem ...prikaži več mestu...z širijadskim pravom.

 • MihaMB 16:15 06.januar 2016.

  Ti si res totalni idiot---res ne najdem primernejšega izraza...

 • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 09:56 05.januar 2016.

  Refugees welcome.... želeli ste, imejte.

 • blueone 21:15 05.januar 2016.

  No Evropa niti ni tako poceni, vsaj jaz tako mislim, ko vsakodnevno kupujem stvari...vse v en koš pa ni za metati...ljudje smo si različni, tako veliko je kultur, verstev, narodov...je pa tako, da tudi finančno, v državah v katerih so ...prikaži večo problemi, so ljudje včasih dokaj dobro živeli...recimo na račun nafte...tako, da vse skupaj v isti koš metati je malo mimo...odvisno je od primera do primera...je pa tako, da ko imaš svoje stanovanje, ga zaklepaš in spustiš notri samo tistega ko si želiš...ali pustiš stanovanje kar odklenjeno in se sprehaja po tvojem stanovanju vsakdo kdor si želi?? Verjetno ne, saj potem hitro ugotoviš do kakšnega kaosa pride.

 • dimnikar 13:11 05.januar 2016.

  Ti po neki logiki zanikaš, kar se navaja v novici? Si ti resen? Ti je tako težko priznati, da nisi imel prav glede nekontroliranega prehoda mej?

 • puys 12:31 05.januar 2016.

  Vsi resni mediji poročajo o tem, samo eni ste preveč zabiti, da bi dojeli kaj se dogaja okoli vas.

 • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:58 05.januar 2016.

  Sem za to da se sprejema begunce ampak jih je treba imet pod nadzorom. Človek mentalitete in kulture ne spremeni iz danes na jutri. Nič niso naredil za ponotranjanje nove kulture potem se pa čudijo nad napadi. Amaterji.

 • MihaMB 16:15 06.januar 2016.

  Pa dobro, kaj je s tabo človek? Kako lahko tote barbare zagovarjaš? Kje ti živiš? Na luni?

 • dimnikar 06:50 06.januar 2016.

  Se pravi, dokler bo 1 ženska tepena v Sloveniji, je OK da v Nemčiji tisoči posiljujejo na ulici. Tako nekako? Briljantno.

 • principiumnovum 22:14 05.januar 2016.

  @jakec1575, si sploh prebral, kaj sem napisala? Tvoja pisanja nimajo ne repa ne glave. Ti vpletaš en kup nebuloz, ki nikamor ne spadajo... Kar ti ljudje tukaj gor želijo povedati je, da ne moreš primerjati begunce, migrante (kakor koli jih ...prikaži več želiš poimenovati) z drhaljo. Ekonomske migracije so vedno bile in bodo. Razlika pa je ali sem jaz v Nemčijo migrirala z željo po zaslužku, po uspehu, ustvarjanju, v življenju iti na bolje. Torej sem motivirana za delo, vključitev, sodelovanje z novo skupnostjo v katero prihaja ali pa grem nekam, kjer sta mi kultura in način življenja staroselcev manjvredna in jaz tam na njih gledam kot na manjvredne ljudi. Tisti, ki so pred 40-50 leti šli v Nemčijo niso imeli časa spolno nadlegovati domačink in izvrševati roparskih tatvin.

 • blueone 18:20 05.januar 2016.

  A veš kaj ku klux klan je prepovedan...ljudi, ki so to storili bi bilo potrebno najprej "primerno kaznovati"...potem pa jih poslati nazaj odkoder so prišli...ti, ki si pa tak umetnik, pa poskrbi, da bodo vsi ljudje na svetu dobro živeli ...prikaži več s poštenimi službami, da ne bodo živeli v getu...upam, da ti to uspe, močno držim pesti zate...ajde potrudi se pa poizkusi!!!!

 • ojla 18:11 05.januar 2016.

  Spremljajte Focus. de, je nemški časopis ,opremljen z veliko videji posnetki in dogajanju v Nemčiji.

 • principiumnovum 10:09 06.januar 2016.

  @jakec 1575, zoper kvasiš kar nekaj v tri krasne. Evropski Judje niti ostali Judje ne jokajo o krivicah in nikoli niso, ampak so kot kultura toliko vedoželjni in odprti, da se v vsaki situaciji znajdejo, cvetijo, prosperirajo, prispevajo k napredku ...prikaži več (znanstvenemu, medicinskemu, družbenemu...) v vseh sferah. Nisem še slišala za Judovske tolpe, ki bi po 2. sv. vojni posiljevale in ropale po Evropi in jokale, da so Evropejci krivi, da so takšni. Ti trosiš totalne traparije po spletu. Ti izhajaš iz stališča, da si lahko največja smet na svetu, ker naj bi drugi bili krivi za to, da si takšen. Halo! Vsak je sam odgovoren za svoja ravnanja. Tudi, če bi jaz bila 1000x posiljena ali pa pretepena se nimam pravice izgovarjati na "status žrtve" in enako nasilje izvrševati nad drugimi!!! Samo psihopati oz. sociopati tako razmišljajo. Še enkrat te bom vprašala, ali si ti sploh prebral, kaj sem ti napisala zgoraj. Meni se zdi, da ti sploh ne bereš/poslušaš, ampak kar nekaj vkasiš in skačeš iz teme na

 • Ferluci 13:36 05.januar 2016.

  Prav imaš, zato toliko jugo prevedenih prispevkov! Ali pa gre spet le za neko nostalgijo.

 • stanekos 06:45 06.januar 2016.

  Zdaj vem, kje so ustvarjalci kultnega filma Deliverance dobili navdih - v mat kurji! O spolnem nasilju blebečejo tisti, ki doma za 4 zidovi pretepajo ženske. Imamo največ varnih hiš na št. prebivalcev v Evropi, tako da je malo smešno, ...prikaži več ko rednecki kao ščitijo ženske pravice.Razumem, da je skrb, strah, ampak tole, kar se zdaj dogaja pri nas, ta primitivizem med komentatorji... Govorite o razlikah v kulturi, samo ste pa še 300 let za luno.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.