Gorenjska
4012 ogledov

Evropska sredstva za nadhod

Nadhod čez regionalno cesto, Kranj Arhiv MO Kranj Skica nadhoda od pokopališča čez regionalno cesto.
Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je odobrila 890.000 evrov evropskih sredstev za nadhod med stanovanjsko sosesko Planina in Poslovno cono Hrastje v Kranju, so danes objavili na spletni strani vladne službe.

V okviru projekta bosta urejena manjkajoči odsek za kolesarje in pešce med naseljem Planina ter Poslovno cono Hrastje in nadhod čez regionalno cesto. Z uspešno zaključenim projektom bo mesto pridobilo 730 metrov nove kolesarske povezave in nove površine za pešce v dolžini 690 metrov.
Projekt, v celoti je vreden 2,28 milijona evrov, se izvaja v okviru mehanizma Celostnih teritorialnih naložb in sledi ciljem razvoja urbane mobilnosti za izboljšanje kakovosti zraka v mestih, so še zapisali ob novici o odobrenih evropskih sredstvih.

Odsekovni merilnik hitrosti PROMET V KRANJU Gorenjska Umirjanje hitrosti ima že pozitivne učinke Drevored, kr posvoji drevo, Kranj, okolje ZELENI KRANJ Gorenjska Drevored vijoličnih jelš po zaslugi botrov in donatorjev PARKIRANJE Gorenjska Nova prepotrebna parkirišča na Planini SOOČENJE 2022 Gorenjska Poslovna cona Hrastje za visoko tehnološka podjetja, a ne na plečih okoliških prebivalcev
Komentarjev 1
  • kmetek 08:32 29.november 2022.

    2.3€ mio? LMAO....kok se bo pokradlo, 1/2 mio vsaj?