Gorenjska
1625 ogledov

Triglav ostaja v drugi ligi

NK Triglav Kranj ostaja v 2. SNL. NK Triglav/Facebook NK Triglav Kranj ostaja v 2. SNL.
V zadnjem, 30. krogu 2. SNL, je NK Triglav Kranj zmagal proti ekipi iz Doba, kar mu je prineslo končno 12. ekipo na ligaški lestvici.

Končni rezultat je bil 3 : 2. Strelci za Triglav so bili Veron Šalja, ki je v 64. minuti zadel iz 11. metrov in s tem odgovoril na prvi gol ekipe iz Doba. Kristian Dakić je v 75. minuti zadel za 2 : 1, po ponovnem golu Doba pa je za Triglav zadel še Golden Okocha Gibson v 85. minuti.

Končan spomladanski del sezone

"Odlični pogoji za nogometno igro na Dobu, nekoliko zaspan začetek z naše strani so domačini kaznovali v prvem polčasu. V drugem delu tekme so fantje pokazali pravi obraz in karakter, ki nas je spremljal celotni pomladanski del in obrnili tekmo v svoj prid. Čestitke tudi domačinom za fair predstavo in dobro tekmo v visokem tempu z veliko goli," je po tekmi povedal Miki Kondič, trener ekipe Triglava.

S tem se je končal spomladanski del nogometne sezone, Triglav je s 35 točkami pristal na končnem 12. mestu drugoligaške lestvice, s čimer si je zagotovil obstanek v ligi. "Čestitke vsem igralcem in strokovnemu štabu za odličen spomladanski del sezone, z lestvico smo zadovoljni," je komentiral Kondič in se zahvalil vsem iz Zavoda za šport Kranj, upravi kluba ter navijačem.

Na vrhu lige Rogaška

Na prvem mestu lestvice se po zadnjem odigranem krogu nahaja še vedno Rogaška (68 točk), ki je na zadnji tekmi zmagala proti Krškemu. Aluminij, ki je s 64 točkami na drugem mestu, je v zadnjem krogu proti Krki (4. mesto, 53 točk) igral izenačeno, na 3. mesto se je prebila Ilirija 1911 po zmagi nad Velenjem.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice