Magazin
45 ogledov

Big Brother: Mirela želi govoriti s psihologom

mirela Voyo
Mirela pravi, da se včerajšnjega dogajanja ne spominja. "Moji starši jokajo, sprašujejo se, če sem drogirana," je še povedala.

Mirela v dopoldanskih urah v sobo presenečenja, kamor so jo premestili po sporu z Jasminom, ni spustila nikogar, po pogovoru z Big Brotherjem pa se je malce umirila in k sebi spustila Daliborja. Povedala mu je, da se včerajšnjega dogajanja ne spominja in da ima neverjetnega mačka.

Dejala je tudi, da je alkohol potrebovala, da se umakne od težav. "Doživela sem živčni zlom. Stojim za svojimi dejanji,“ pravi Mirela, ki bi poleg tega zelo rada govorila s psihologom, saj "doživlja težke trenutke, ker nikomur ne more 100-odstotno zaupati“. "Bila sem grozna, a na duši sem imela preveč stvari. Morala sem se sprostiti," je še dejala.

Sicer pa je Mirela prepričana, da je javnost ne obsoja, saj je lani zmagala Pia, ki je bila v šovu večkrat pijana in je v vinjenem stanju prirejala prave cirkuse. "Gledano je bilo zaradi nje, morda bo ta oddaja gledana zaradi Mirele, ki je taka budala,“ je še povedala in deževno vreme pokomentirala: "Vidiš, še Bog joka za mano.“

Mirela pa ne bi bila Mirela, če se tudi v mačkastem stanju ne bi obremenjevala s svojim videzom. Big Brother ji je menda obljubil, da bo dobila barvo za lase, prosila pa ga bo tudi za manikuro. 

Ko je prišla iz sobe, spet počilo …

Mirela se je po 13. uri prikazala v dnevni sobi in spet je počilo. Jasminu je rekla, da se mu ne bo opravičila in naj se umakne od nje. Temnolasec je stopil ven in v jezi brcnil mizo ter se odpravil nazaj k Mireli v spalnico. "Od kod ti pravica govoriti, da se sramujem mame,“ je bil jezen. "Ti boš moje otroke omenjal? Kaj pa si ti govoril meni?“ mu je vrnila Mirela. Nato se je v spor vmešal Erik, ki naj bi ga Mirela označila za Hitlerja. Očital ji je tudi, da skače po drugih moških, čeprav ima fanta. "Kaj te brigajo moji izpadi? Ti si zame bednik. Ja ja, pofu*** sem se z vami vsemi,“ je spet znorela Mirela. "Žal mi je za to, kar sem rekla Gregorju, da se je s tabo neki ... Če ne bi bila tukaj notri, bi bila prepričana, da sem nekaj pojedla," pa je Mirela zaupala Simonu.

Komentarjev 4
  • milek 13:39 15.april 2016.

    Zakaj bi od 130-ih drugih programov gledal to sranje.

  • Kranjica 09:57 15.april 2016.

    Ne za psihologa, zrela je za psihiatra in z njo vsi nastopajoči ter gledalci, ki so sposobni to primitivno, bedasto, včasih že perverzno skrpucalo, ki se imenuje resničnostni show, gledati. Tudi ostali niso kaj dosti boljši.

  • RePReSeNT 23:48 14.april 2016.

    Se popolnoma strinjam, ma tudi kakšen od poptv-jevcev je zdrav za psihiatra! Totalno bolno kaj to predvajajo, mene bi bilo sram!