Magazin > Bizarno
11606 ogledov

Na silvestrovanje povabil ljubico, to Slovenci svetujejo ženi!

ljubezen, silvestrovo, novo leto, zabava Profimedia
No, to pa je nerodna situacija, a zakaj ne udari po mizi, se marsikdo vpraša ob tej dilemi ...

Na naših forumih kar mrgoli tem, ki se dotikajo nezvestobe, skokov čez plot, afer in vsega kar spada zraven. A ta zapis uporabnice Žena648 na forumu Starševski čvek je vse postil odprtih ust.

Tako je zapisala: "Veselila sem se novoletne zabave. Sicer sta mi otroka sporočila, da ju ne bo, sem pa upala na lepo druženje z možem in prijatelji. Izbrala sem že obleko in čevlje. Mož mi je povedal, da je v xy restavraciji že naredil rezervacijo za celo pojedino. Vse je izgledalo idealno, dokler nisem izvedela, da bo tam tudi moževa domnevna ljubica. To leto je bilo že samo dovolj težko, zdaj bom pa Silvestrovo morala preživeti z njegovo cipo. Pa boste rekli, da sem jaz žena, kaj se sekiram. Ne da se mi cel večer gledati, kako ji bo silil v rit z darili, se slinil in jo božal. Točno vem, kako bo. Malo pred polnočjo se bo nekam izgubil, ko bo za voščiti novo leto, ga ne bo nikjer in bo ona tista, ki bo dobila njegovo prvo voščilo, če ne celo poljub. Gotovo bo prišla idealno sfrizirana in v kakšni obleki z dekoltejem. Upam, da ne bo nosila previsokih pet, saj jih jaz sploh ne nosim. Kako naj ga za Silvestrovo odtržem od ljubice? Če mu rečem, naj jo ne vabiva, bo posumil, da vem, kaj se dogaja."

Nekaterim ni jasno, zakaj moža ne postavi pred dejstvo ali se celo loči, spet drugi pravijo, da poznajo pare, ki živijo v sožitju z ljubico ali ljubimcem svojega zakonca. Več odgovorov si preberite TUKAJ, nas pa je najbolj presenetil ta, ki ga je zapisal uporabnik Mijav mijav: "Danes greš v trgovino in kupiš obleko z najglobjim dekoltejem in 10 cm visokimi petami, pa rezerviraj frizerja za silvestrovo. Potem se pa usedi zraven ljubice in jo začni osvajati, božati, ji dajati moževa darila in ji na uho šepni, da ti je mož za novo leto obljubil trojčka z njo."

V zavihku Bizarno preberite tudi ostale bizarne zgodbe, ki so se zgodile pri nas in po svetu.

Družinsko kosilo-T Magazin Vsak vikend so se "narisali" na kosilu, tako se jih je "rešila" ta Slovenka toni collette foto Magazin Varanje: Zvezdnica po objavi teh posnetkov zahtevala ločitev par, zakonski par, Magazin Stvari, ki jih moški v razmerju vidijo kot varanje
Komentarjev 4
  • gregor96 12:47 24.december 2022.

    prava lbezen je, k veš , da te dec vara, pa mu tega ne poveš, da neb bil pol slabe vole

  • leonardo 10:35 24.december 2022.

    Hm, meni pa samo ena reč ne gre v račun. Za kaj hudiča pa naj on ne bi vedel, da je ona seznanjena z njegovimi skoki čez plot? Se noče dati na vago? Zakaj? Izbrati bo moral. Ne more sedeti ...prikaži več večno na dveh stolih, ali pač?

  • Avatar jate
    jate 08:05 24.december 2022.

    enostavno naj še ona pripelje ljubimca

Sorodne novice