Magazin > Bizarno
31 ogledov

Načrtuje poroko s Kipom svobode

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Britanka Amanda Whittaker se je zaljubila v Kip svobode. Nad njim je tako očarana, da načrtuje poroko.

Britanka se je v ponos Američanov zaljubila leta 2007, od takrat pa mu vsako leto na valentinovo pošlje ljubezensko pismo. Kupila je celo repliko kipa v višini 180 centimetrov, da jo spominja na pravo ljubezen.

"Kip je moja ljubezen na daljavo, nad njim sem preprosto očarana," je zaupala. "Ljudje tega ne razumejo in mislijo, da sem čudna. Ko nisem v njegovi bližini, se stisnem k repliki, da zadovoljim potrebo po fizičnem stiku. Ko poljubim repliko, čutim, da sem povezana z originalom," je še povedala. Ko se je povzpela na njegov vrh, ga je poljubila, turisti pa so jo čudno gledali. A nje to prav nič ne gane, saj se namerava s kipom poročiti.

Amanda trpi za neke vrste motnjo, zaradi katere čuti privlačnost predmetov. Pred Kipom svobode je bila zaljubljena v kovček za boben in zastave. Zaradi občutkov, ki jih je imela do zastav, je celo ostala brez ljubosumnega fanta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.