Magazin > Bizarno
2914 ogledov

Video: Iz avta metal bankovce, na avtocesti nastal pravi kaos!

Avtocesta v Rusiji Profimedia
Denar je dobesedno "deževal".

Colin Davis McCarthy je 38-letnik iz Oregona, ki se je odločil, da bo svoje družinske prihranke velikodušno delil z neznanci, tako da je na avtocesti skozi okno avtomobila metal bankovce po 100 dolarjev. Ko so začele prihajati prijave, je prišla policija in ga prisilila, da je prenehal z metanjem denarja, saj je na avtocesti nastal popoln kaos. Ena od prič je namreč izjavila, da je zaradi ljudi, ki so lovili denar, na avtocesti nastala kilometrska kolona. 

McCarthy je policistom povedal, da je med vožnjo odvrgel okoli 200.000 dolarjev, vendar tega niso mogli potrditi. Čeprav so bankovce s ceste pobrali do večera, so ljudje ponoči še vedno iskali morebitne "ostanke". Njegov sorodnik je policiji povedal, da je McCarthy vzel denar s skupnega družinskega bančnega računa, družina pa najditelje prosi, naj denar vrnejo. Po razgovoru so se odločili, da zoper njega ne bodo vložili obtožnice.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice