Magazin > Bizarno
82845 ogledov

Slovenka pri hčerki našla to, po forumu spraševala, za kaj gre

Mamice čvekamo Facebook
Po pomoč na splet.

"Prosim za pomoč. Se katera spozna, je tole posušena trava? Našla pri najstnici," je zaskrbljena mamica napisala v priljubljeni Facebook skupini Mamice čvekamo. 

Objava je v enem dnevu zbrala več kot 200 komentarjev, nekateri so obupani mamici celo predlagali, naj pokliče policijo: "Jaz bi poklicala tudi policijo in jo prijavila. Da bi vedela, da je s tem prekršila pravila doma in po zakonu. Pa tole po mojih izkušnjah ni ravno malo, tako da je tale najstnica že dobro izkušena. Zakaj bi jo ujčkala, če ve, da je prepovedano in da je trava samo začetek (z izjemami). Popi***** bi."

Nekateri so se iz njenega položaja celo delali norca: "Recite ji, naj vam zvije enega, boste videli ročne spretnosti." Veliko pa jih je priznalo, da imajo izkušnje s travo tudi sami: "Glede na komentarje, kako vemo, da je to to. Vem, ker sem občasno kot najstnica to kadila. Bom pa takole rekla, pa se bom zdela smotana. Raje vidim travo kot trdo drogo."

Največ všečkov pa je prejel tale komentar: "Vsi 'maheri' za prepoznat travo, a z druge strani isti 'maheri' to obsojajo."

Mamice čvekamo | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 12
  • francek 11:51 03.april 2023.

    Rastlina katero se farmacija boji, kot hudič križa.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 16:33 02.april 2023.

    To je posusena kopriva ! Caj.

  • Avatar Leon
    Leon 13:18 02.april 2023.

    Milan Zver za Državljana Evrope predlaga Boštjana Lesjaka .....poraba konoplje se je povišala .

Sorodne novice