Magazin > Bizarno
41499 ogledov

Video: Pri naših sosedih hud pretep na plaži, domačini siti turistov

Sardinija Reševalni pas/Twitter
Domačinom na priljubljenem turističnem otoku je prekipelo, da si obiskovalci dovolijo čisto vse in s svojim početjem druge celo izpostavljajo nevarnosti.

Domačinom je prekipelo. Pretep je izbruhnil, ko se je skiper z gliserjem nekoliko preveč približal plaži Cala Lunga v Porto Massimo na Sardiniji. Domačini so vzrojili, da je zapeljal tako blizu plavalcev, ko je pobral petične turiste. Začeli so ga kritizirati, skiper pa je pri tem odrinil eno izmed domačink, ki ji je v bran takoj, dobesedno, skočil soprog, ki je začel po skiperju udrihati s pestmi. Moška je nato ločila napadena ženska, a žaljivke z obeh strani se niso nehale, dokler skupina ni izplula.

Vodja letovišča Francesco Vittiello je medijem povedal, da turisti postajajo vse bolj nevljudni in neobzirni. "V Italijo vse pogosteje prihajajo Angleži, Nemci in Francozi, ki ne upoštevajo in ne spoštujejo naših pravil," je dodal. 

Medtem pa se na Hrvaškem borijo s turisti, ki popivajo na ulicah in se vedejo povsem neprimerno. Letos so kazni zaostrili, kako visoke so, preverite TUKAJ. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 17
  • Avatar Garancija
    Garancija 19:11 19.julij 2023.

    Tudi hrvati se vedejo,kot da je vse njihovo,in zato bo čedalje manj turistov

  • alen04 12:49 19.julij 2023.

    Škoda, ker ga ni še bolj nokavtiral.

Sorodne novice