Magazin > Bizarno
13932 ogledov

Vroča Amy si želi službe, a je nihče ne želi zaposliti, to je razlog

Bizarno Instagram
Profesorica zgodovine ne dobi službe, ker je preveč poželjiva …

Amy Kupps je kot profesorica zgodovine učila najstnike, a je bila prisiljena dati odpoved, ko so vodilni izvedeli, da se v prostem času ukvarja z objavljanjem vsebine na erotični spletni strani Only Fans, poroča portal Miss7. Razkrinkal jo je njen bivši mož. Od takrat nikakor ne dobi nove službe, saj se vsem delodajalcem zdi preveč privlačna. "Na razgovorih postanejo nervozni, začnejo se potiti, popravljajo si hlače, nato pa zaključijo, da nisem dovolj kvalificirana za delovno mesto," pove Amy, ki si želi redne zaposlitve in socialne varnosti. 

Pnevmatična lepotica zaradi zavrnitev ni bila jezna, celo zabavale so jo, a počasi situacija ni več smešna, saj si želi stalne službe in zdravstvenega zavarovanja, zaposlitev išče tudi izven svojega poklica. "Mislim, da sem pametna ženska, a moški žal ne vidijo dlje od mojega ozkega pasu, velikega oprsja in povečanih ustnic," še dodaja Amy. 

Kaj pa vi, bi jo zaposlili?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice