Svet
10705 ogledov

Najbolj bizaren posnetek leta: Oboroženi talibani se zabavajo na ponijih

Talibani YouTube
Polno oboroženi talibani v zabaviščnem parku jahajo ponije.

The Independent je objavil kompilacijo posnetkov talibanskih borcev, ki so se ob ponovnem zavzetju Afganistana očitno dobro zabavali. Bizarni, skorajda surrealni posnetki kažejo talibane, kako oboroženi jahajo ponije na vrtiljaku v zabaviščnem parku in vozijo električne avtomobilčke. 

V Afganistanu sicer potekajo masovne evakuacije diplomatov, tujih vojakov in domačinov, ki so pomagali zaveznikom. Na tisoče ljudi skuša zbežati iz države, a so komercialni leti ustavljeni. Talibani so zmago razglasili po zavzetju afganistanske prestolnice Kabul in tudi predsedniške palače. Več o dogodkih v članku Kaos v Afganistanu se stopnjuje. Janša: To je sramotno dejanje.

Afganistan talibani afganistan Svet Hrvaški popotnik: Talibani že nabirajo mlada dekleta za svoje borce

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 5
  • alen04 08:06 18.avgust 2021.

    te kamelarje bi morali iztrebiti. Žalostno je, da je 20 let vojska dol urila vojake za obrambo, a so ob nastali situaciji vsi strahopetci spizdili, zapustili žene, otroke, starše.....Te strahopetce brezjajčarje naj EU nič ne sprejema, samo povratna karta. Predniki ...prikaži več so se tudi nacistom in fašistom uprli in imamo danes mir.

  • kapibara1 19:55 17.avgust 2021.

    Še bolj bizaren je tisti iz Drona, nočna kamera, ko telebani si podajajo ovco ki jo karajao, ona pe neboglejna stropaclja od enega do drugege

  • blayo 18:49 17.avgust 2021.

    A konjičkov pa niso probal nabrisat od zadaj?