Magazin
43 ogledov

Čari in pomanjkljivosti analnega

Žurnal24 main
Ja, spet o analnem seksu. Ker je to pač ena od tistih stvari, ki jih obožuješ ali sovražiš. Sredine ni. Če si ženska seveda.

Skorajda ni ženske, ki analnega seksa še ni poskusila (govorim o ženskah, ne o najstnicah). A po tej ''pokušini'' večina o analnem ne fantazira več. Razlog? Saj je očiten, mar ne? Bolečina in še enkrat bolečina.

Kaj je torej privlačnega v analnem?
Nudi nove vrste užitek. Analni seks nudi zadovoljstvo, ki ga ženska ne more primerjati z drugim užitkom. Kako ga lahko doživite? S stimuliranjem s pomočjo prstov, jezika, penisa ali seksualnih pripomočkov v analni odprtini. Stimulacija se lahko primerja z draženjem ženske G-točke, sam orgazem pač ne.

Poleg tega je analni seks bolj pokvarjen, zato toliko bolj mamljiv. Ljudje moramo kar naprej upoštevati določena pravila in se ravnati po družbeno sprejemljivih normah. A v resnici si veliko ljudi želi prestopiti to mejo. Analni seks vsekakor pomeni simbolni prestop meje. V človeku se vzbudi občutek, da dela nekaj, kar ni zaželeno, nekaj, česar ne počnejo vsi. Analni seks pomeni nekakšno novo izgubo devištva.

In zakaj ga potem toliko žensk sovraži?

Ker boli! Preden začne par uživati v analnem seksu, preteče kar nekaj vode. Za moške je seveda mnogo enostavneje, ženske smo tiste, ki moramo trpeti bolečino. O tej bolečini, verjemite, ne fantazira nobena ženska. Zato vsem moškim v ženskem imenu polagam na srce: preden se lotite uporabe svojega orožja na takšen način, uporabite lubrikant in naredite vse, da bo pred ''napadom'' partnerica popolnoma vzburjena. Tudi uporaba kondoma je zaželena – na higieno pač ne gre pozabiti.

Pot do analnega seksa, v katerem se prepletata strast in užitek na obeh straneh, je dolga. A cilj – popoln užitek – ni nedosegljiv. Kombinacija potrpljenja, občutka za dotik in idealne poze lahko nudi užitek velikih razsežnosti – za oba!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.