Magazin
30 ogledov

Če imate dovolj centimetrov, imamo delo za vas!

Total Knockout
1/8
Arhiv skupine
Ste si od nekdaj želeli, da bi za vami vreščala horda pohotnih žensk? Potem je skrajni čas, da se pridružite erotični plesni skupini Total Knockout!

Kako to, da ste se odločili poiskati novega člana? Je to zato, ker ne obvladate več vseh naročil in žensk, željnih vaše pozornosti?
Z vključitvijo novega člana želimo pokriti predvsem tista naročila, ki jih z obstoječimi fanti ne zmoremo. Kar nekaj let že namreč nastopamo tudi po Balkanu (kjer smo samo v zadnjem letu naše nastope potrojili), kar pa posledično pomeni, da z obstoječim kadrom težje pokrijemo naročila doma, ki pa so še vedno temeljnega pomena …

Koliko nastopov imate tedensko, je to vaša redna "služba"?
Nekaterim od fantov je to redna služba, spet drugim le občasna. Vsekakor pa se vsi v tej dejavnosti zelo zabavamo in uživamo …

Kaj vse boste iskali pri bodočem novem članu? Zakaj mora biti visok 179 centimetrov, smo Slovenke nore na višje fante?
Za novega člana je zelo zaželeno, da izpolnjuje sledeče pogoje: star naj bo do 27 let, simpatičnega videza, atletske ali natrenirane fitnes postave, zgovoren, sproščen ter seveda mora imeti tudi posluh za ritem. Težko bi rekel, da so Slovenke nore na višje fante, vendar nekako splošno velja, da je dobro, če je fant višji od dekleta. Poleg tega v trenutni zasedbi že imamo dva fanta, ki sta malo nižje rasti, a izstopata na drugem področju. Skratka čim bolj razgibana skupina fantov je tista, ki zadovolji čim širši spekter ženskih želja.

V preteklosti ste verjetno že imeli kakšno avdicijo. Se vam je na njej pripetilo kaj nenavadnega, je med kandidati veliko rivalstva?
Da se nov kandidat vključi v že obstoječo ekipo, je zelo pomembno, da se z ostalimi fanti karakterno ujame in da ni individualist. V preteklosti smo že imeli fante, ki so izpolnjevali marsikatere potrebne pogoje, a so bili karakterno izredno težavni, samosvoji, prepotentni, zaradi česar smo z njimi kmalu prekinili sodelovanje.

Kako bi bodočim kandidatom predstavili svoje delo, da bi jih čim bolj navdušili?
Z vprašanjem: se želiš priključiti skupini fantov, s plesno-erotičnimi nastopi zabavati dekleta in dobro zaslužiti ...? Si kdaj sanjal, da boš na odru, pod teboj pa na desetine/stotine vreščečih deklet ...? Zdaj imaš priložnost to doživeti!

Na nastopih tudi ljubosumni fantje

Je v tovrstnem poslu mogoče imeti dekle?
Je mogoče, a mora biti partnerica toliko razumevajoča in strpna, da razume, da fant z zapeljivimi pogledi in seksi erotičnimi gibi zapeljuje dekleta na odru zgolj iz poslovnega vidika, ne osebnega. Ne sme si torej jemati preveč k srcu, da se veliko deklet navdušuje nad njenim fantom, lahko pa je ravno zaradi tega dejstva vesela, ko se fant po končani službi erotičnega plesalca vrne v objem le k njej …

Se vam je že kdaj zgodilo, da je na vaš nastop privihral kakšen ljubosumen moški in želel obračunati z vami?
Tudi takšnih izpadov ljubosumnih fantov imamo kar nekaj, a smo jih na srečo uspeli uspešno obvladati. Naše mnenje glede tega je, da fant, ki ne pusti, da se njegovo dekle zdravo zabava s prijateljicami na erotičnih šovih, preprosto nima dovolj samozavesti in bi najprej moral razčistiti sam pri sebi, ne pa da s svojimi izpadi omejuje svojo partnerico. Omejevanje partnerja/partnerice ni način za uspešno zvezo. Takšno razmišljanje, tako moškega kot ženske, lahko kmalu pripelje do razpada zveze.

Verjetno je za tovrstni posel potrebnih tudi veliko priprav. Kako se pripravljate?
Treba je veliko več kot zgolj "imeti jajca" in se upati sleči pred množico deklet, kot to zmotno misli veliko ljudi, predvsem moškega spola. Naše priprave so predvsem stalne. Redno obiskujemo fitnes, pazimo, da jemo zdravo, sestavljamo nove seksi tematske koreografije, ki so povezane z izbranimi kostumi, skrbimo za urejenost, izobražujemo se v smislu osebnostne rasti in razvoja ...

Kateri zvezdnici bi najraje zaplesali?
Vsak izmed nas ima svojo zvezdniško izbranko. Enim je to kar njihovo dekle, spet drugim morda Iris Mulej, Kim Kardashian, Adriana Lima.

Katera starostna skupina deklet je na vaših nastopih najbolj divja?
Večinoma  se dekleta na naših nastopih zelo zabavajo. Navdušene so tako mlajša dekleta kot abrahamovke. Najbolj divje in živahne pa so vsekakor dekleta, stara okoli 20 let, saj ta žur jemljejo veliko bolj sproščeno kot nekatera dekleta srednjih let, ki so včasih mogoče malo zagrenjena. Zato pozivamo še tistih deset odstotkov naših obiskovalk, ki se morda držijo malce nazaj – pustite skrbi doma, dajte si duška, zabavajte se, življenje je samo eno … Mi smo tukaj zaradi vas!


Komentarjev 1
  • KritiK 07:29 14.april 2012.

    http://kritik-blog.blogspot.com/2012/04/pozelenje.html