Magazin
33 ogledov

Četrtina moških laže svojim partnerkam

ženska obleka ogledalo Shutterstock
Nedavna raziskava je pokazala, da kar četrtina moških med nakupovanjem svojim partnericam laže o njihovem videzu. To počnejo zato, ker si želijo, da bi se nakupovanje čim prej končalo.

"Je moja zadnjica v tem videti velika?" Tega vprašanja ženske med nakupovanjem ne bi smele postavljati svojim partnerjem, saj jim ti v 70 odstotkih lažejo. To se dogaja, ker nakupovanje moškim predstavlja muko in hočejo čim prej zaključiti z njim, je pokazala raziskava britanskega spletnega portala Very.co.uk. 

Rezultati so še razkrili, da 20 odstotkov moških verjame, da jim partnerica ne bi oprostila negativnega komentarja na njihov videz, četrtina pa jih je priznala, da lažejo samo zato, da bi se nakupovanje čim prej končalo. Vsak deseti moški verjame, da bi si z iskrenim komentiranjem partneričinega videza ogrozili sproščen vikend, ker bi bila ona še nekaj časa nervozna in jezna. "A vseeno obstaja upanje! Moški v petdesetih letih svojim partnericam pogosteje govorijo resnico kot tisti v tridesetih," je ob raziskavi dejala tiskovna predstavnica spletne strani Very.co.uk, Julie Donnelly.

Raziskava pa zajema tudi mnenje žensk. Te v veliki večini vedo, da jim moški lažejo, da bi jih zadovoljili, a se ne zavedajo, da jim moški s tem ne delajo usluge. Zato si kar 82 odstotkov predstavnic nežnejšega spola želi, da bi jim partner povedal resnico, preden bi zapravile denar za obleko, ki jim ne pristaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.