Magazin
26 ogledov

Dala sem kapitanu

Johnny je bil tako strasten, da mu nikoli nisem mogla reči ne. Žurnal24 main
In to ne ladijskemu, ampak letalskemu. Kar nekaj let sem bila zaposlena kot stevardesa pri eni izmed tujih letalskih družb.

Johnny, kapitan letala, je bil izreden lepotec in v tisti beli uniformi je bil enostavno ... mnjam! Večkrat sem med poleti uživala v njegovi družbi, kopilota pa je poslal preverjat prtljago. Mislim, da je vedel, kaj to pomeni in ga zato ni bilo nazaj kar nekaj časa. Avtopilot je opravljal svoje delo, medtem ko sem se jaz zabavala s kapitanom. Bil je zelo pedanten in nikakor mu nisem smela umazati belih hlač, kaj šele, da bi mu prišlo po njih. Zato je vsebina njegovega orgazma končala v meni. Enkrat tu, drugič tam. Toda bilo je zares super in nikoli mi ni bilo žal za vse, kar sva počela skupaj.

Spomnim se, da se je nekoč bližal pristanek na letališču, midva pa sva se šele ogrela. Kopilot je nervozen trkal na vrata, mojemu Johnnyju pa niti na pamet ni padlo, da bi me izpustil iz krempljev. Svetlolasa stevardesa mu je povsem gola skakljala v naročju in mu joškici tiščala v usta, on pa naj bi se ustavil? Ni bilo pogojev za kaj takšnega. Moj Johnny bi raje deset minut krožil nad letališčem, kot pa storil kaj podobnega.

Njegove pohotne roke so bile ves čas na mojih ritnicah, na katerih so se vedno poznale vdolbinice od manšetnih gumbov z njegovega rokava. Tako strasten je bil, da mu nikoli nisem mogla reči ne. Večkrat me je zadnji hip potegnil k sebi, tik preden bi legla s hrbtom na komandno ploščo, to pa vsekakor ne bi pomenilo nič dobrega. Toda tako pač je, med seksom se pamet ugasne in ven priletijo silna čustva polna potrebe in želje po močnem orgazmu, katerega bi morali čutiti prav vsi potniki na letalu. Večkrat sem tik pred orgazmom vpila: "Johnny, Johnny ... !"

Celo tako glasno, da sta me slišala sodelavka in kopilot. Takrat sta vedela, da bo kmalu konec, toda včasih se je vendarle zavleklo, saj je bil Johnny vzdržljiv kot sam hudič in sem potrebovala še kar nekaj spretnosti in znanja, da je prišel do konca. Spomnim se primera, ko mu enostavno ni hotelo priti, korenjaka pa je imel visoko dvignjenega v zrak kot krmilno palico kakšnega starejšega letala. Takrat sem se na ta način tudi poigrala z njim in mu pravila, da pilotiram veliko letalo, zdaj v levo, zdaj v desno. Vmes je palica izginila tudi v usteca, ki so se vedno tako prijetno našobila, da se mu je milo storilo ob pogledu navzdol.

© iStockphoto

 
Bil je zaljubljen vame tale Johnny in vedno ljubosumno spraševal, ali je še kje v zraku kapitan, ki tako dobro daje. Seveda sem to vedno zanikala, čeprav sem se zelo dobro razumela še z enim pilotom iz Nizozemske. Povem vam, piloti neverjetno dobro in dolgo seksajo. Pravijo, da verjetno zaradi tega, ker so vajeni adrenalina in stresnih situacij, zato se veliko bolj sproščeno spustijo v seks kot drugi moški, ki so ob pogledu na mokro češpljo že pri koncu.

Veliko je vedel povedati moj pilot in ne dvomim, da s svojim šarmom in uniformo ni zapeljal še marsikatere drugo stevardese ali pa domačinke v kakšnem oddaljenem kraju, kamor je redno letel. Nisem mu priznala, a tudi sama sem bila precej ljubosumna. Spomnim se dneva, ko sem ga zalotila s svojo sodelavko, toda izkazalo se je, da je pod njegovim sedežem samo iskala skodelico, ki se je tja nesrečno skotalila z njenega pladnja. Morda sem bila naivna, po drugi strani pa mi je bilo jasno, zakaj je imel Johnny odpeto zadrgo in ona zelo vlažne ustnice. Pa kaj sem mogla, kot da sem še sama poletela v naročje drugemu.

Naslednjič pa je bilo že tako ali tako vse po starem. Zares svobodno človek zaživi, ko je enkrat med oblaki. Na tleh si česa podobnega nisem privoščila nikoli. Celo nikogar nisem imela, kadar sem se vračala domov. V nočni omarici me je čakal le moj zvesti gumijasti Mr. Parkins, kot sem ga ljubkovalno klicala, ker se je tako močno tresel, ko si ga vklopil. Pa je bil popolnoma dovolj, saj sem glavne obroke stregla in postregla kar na letalu. Kar pa se čistoče tiče ... Johnyju je enkrat špricnilo po letalskih inštrumentih in potrebovala sem pol ure, da sem očistila med vsemi tistimi stikali, medtem ko me je on veselo natikal od zadaj. Moja rit se mu je vedno zdela sanjska. Kadar me je videl v uniformi, kako se sklanjam pred njim in ravnam sedeže, je na hitro pogledal, ali so že vsi odšli z letala, nato pa me presenetil od zadaj, mi dvignil krilce in pognal svojega junaka pod ritnici. Nikoli ne nosim spodnjic. Prenehala sem jih nositi ravno zaradi Johnnyja, saj sva porabila preveč časa s slačenjem, tako pa sem mu le sedla na trdega tiča in v njegovi priljubljeni uniformi skakljala po njegovem naročju.
 
Zares nama je bilo lepo. Danes sploh ne vem več, kje je, bojda je prenehal z letenjem in se sonči na Baliju. Le tega ne vem, zakaj ni vzel še mene s seboj?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.