Magazin
49 ogledov

Družabno omrežje samo za bogate

denar evro podkupnina Shutterstock
Po družabnem omrežju, ki je namenjeno samo pametnim, in omrežju, ki je namenjeno samo lepim, zdaj še družabno omrežje, ki je namenjeno samo tistim, ki imajo veliko pod palcem.

Best of All Worlds je družabno omrežje, ki je namenjeno povezovanju ljudi iz istega sloja. Najbogatejšega seveda. Družabno omrežje je luč dneva ugledalo 27. avgusta. Poleg običajnega delovanja, kakršno je značilno za tovrstna omrežja (sporočila, sličice in komentarji), bo omrežje imelo še posebno kategorijo, kjer bodo objavljali posebne dogodke, VIP-zabave in ostale dogodke, ki bi zanimali smetano. Kategorije, ki že obstajajo, so odprtja hotelov s petimi zvezdicami, VIP-koncerti, filmski festivali ...

Omrežje je zasnoval grof

Projekt je zasnoval švedski grof Erik Vahtmajster, ki je osebno poiskal slavne in bogate ter jih povabil, naj sodelujejo na omenjenem omrežju. Na omrežje se lahko včlanite samo na priporočilo kakšnega slavnega in bogatega prijatelja ali pa, če dobite VIP-povabilo.

Z bogataši v lov na oglase

Prvi mesec naj na omrežju ne bi objavljali oglasov, po preteku tega časa pa naj bi začeli tudi z objavljanjem oglasov. Ustanovitelj strani upa, da bodo slavni in bogati svetovnega kova privabili k oglaševanju velika podjetja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.