Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Angelina že zapustila Hrvaško

Angelina Jolie
1/20
Sanjin Strukic/PIXSELL
Angelina Jolie je hrvaško prestolnico po le nekaj urah obiska že zapustila. Njeno zasebno letalo je iz zagrebškega letališča Pleso poletelo proti francoskemu mestu Marseille.

Tik po začetku predvajanja filma V deželi krvi in medu je glavna zvezda večera zapustila kinodvorano in se odpravila na letališče, od koder je poletela proti Marseillu. Čeprav se je Angie v Zagrebu zadržala le nekaj ur, je dejala, da je nad hrvaško prestolnico navdušena in da so se njeni otroci jezili, ker jih ni vzela s seboj. Dodala je, da jo je o balkanski regiji največ naučil kolega Rade Šerbedžija, za kar se mu je tudi zahvalila. "Ti si bil prva oseba, s katero sem govorila o tem filmu, in ti si oseba, ki me je največ naučila o tej regiji. Tega filma ni lahko gledati, a upam, da vam bo vseeno všeč," je povedala v angleščini, nato pa spregovorila še v hrvaščini. "Dober večer, hvala," so bile njene besede.

Nasmejana pozdravila oboževalce

Ko je zvezdnica prispela v CineStar Areno IMAX v trgovski center Arena Centar, kjer se je odvijala hrvaška premiera filma, je v prostoru završalo. Angelino je prišlo pozdravit malo morje hrvaških oboževalcev, ki so nestrpno čakali na njen avtogram. Angie se je po rdeči preprogi sprehodila z nasmehom na obrazu, se za kratek čas posvetila novinarjem, nato pa velikodušno začela deliti avtograme. Eden izmed oboževalcev pa se je odločil, da je ne bo pričakal ob preprogi, temveč je raje splezal na streho, od koder je imel najboljši pogled na dogajanje v notranjosti, saj ima Arena stekleno streho.

Brez Brada

Angie je Zagreb obiskala brez Brada Pitta, saj je ta ostal doma. "Vesela sem, da sem tukaj, to je moj že drugi obisk Hrvaške. Na žalost Brad ni mogel priti, saj je moral ostati doma z otroki," je njegovo odsotnost pojasnila Angie, ki je blestela v prelepi obleki svetlooranžne barve. Zvezdnica si je hrvaško premiero svojega režijskega prvenca ogledala v družbi hrvaške smetane in igralcev v filmu. Angie in filmska ekipa so se sprehodili po 60 metrov dolgi rdeči preprogi, ob kateri je bilo prostora za 500 novinarjev, fotografov in oboževalcev. Poleg številnih hrvaških estradnikov so se po njej sprehodili tudi igralci filma Zana Marjanović, Rade Šerbedžija, Goran Kostić in Branko Đurić Đuro.

Igralka je naše sosede prvič obiskala lani, ko jo je na Brione povabil Šerbedžija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.