Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Bešlić bo vsem podaril CD

Halid Bešlić arhiv managementa
Legendarni bosanski pevec, kralj sevdaha, kot ga radi imenujejo, Halid Bešlić, bo februarja 2012 nastopil na kar treh koncertih v Sloveniji.

Ob gostih, prav tako legendarni pop zasedbi Crvena jabuka (odigrali bodo tudi samostojen celoten koncert), ga bomo lahko videli v soboto, 18. 2. 2012 ob 20. uri na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, v petek, 24. 2. 2012 ob 20. uri v Rdeči dvorani v Velenju, dan za tem, v soboto, 25. 2. 2012, ob 20.00 pa v Festivalni dvorani v Mariboru.

Na vsakem koncertu bo vsem kupcem vstopnic podaril zgoščenko z izborom njegovih največjih uspešnic, poleg tega pa bosta na njih ekskluzivno dve povsem novi skladbi, ki ju bomo lahko slišali tudi na koncertih po Sloveniji!

Vsi koncerti predstavljajo ekskluzivne nastope Halida Bešlića pred izidom nove plošče, na koncertih pa boste lahko poleg njegovih že ponarodelih uspešnic slišali tudi nekaj novih skladb iz njegove bogate glasbene kariere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.