Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Brangelina prihaja v Zagreb

Angelina Jolie Brad Pitt KM/FameFlynet Pictures
Slavni igralski par Angelina Jolie in Brad Pitt se bo 17. februarja udeležil hrvaške premiere Angelininega režijskega in scenarističnega prvenca V deželi krvi in medu.

Na premieri bodo navzoči tudi igralci Zana Marjanović, Goran Kostić in Rade Šerbedžija.
Film podaja zgodbo o policistu, bosanskem Srbu Danielu (Goran Kostić), in umetnici, Bošnjakinji Aliji (Zana Marjanović), ki sta bila pred začetkom vojne v BiH v ljubezenskem razmerju, z začetkom krvavega spopada leta 1992 pa sta se znašla na nasprotnih straneh.

V deželi krvi in medu je bil nominiran za zlati globus v kategoriji za najboljši tujejezični film in je prejel nagrado Stanley Kramer, ki jo podeljuje ceh ameriških producentov.

V hrvaških kinematografih bo v redni distribuciji od 18. februarja. S februarjem si ga bo mogoče ogledati tudi v slovenskih kinematografih.

Komentarjev 1
  • anggiekate.hudson.jolie 16:38 10.februar 2012.

    Prosim odgovorite mi! Kako je lahko Anggie tako lepa in suha? Resno vprašanje za vas novinarje Žurnala malo raziščite tudi to glede lepote in postave, ker tega manjka na vaših straneh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!