Magazin > Film & Glasba & TV
67 ogledov

Čukom ukazoval Jernejev brat

Po skladi Bam bam bam bodo ČUKI ta mesec izdali tudi album z istoimenskim naslovom.

"Pesem "Bam bam bam" je zgodba mladeniča, ki bi rad svoji punci dopovedal, da jo ima silno rad in da njegovo srce dela bam bam bam, ko samo pomisli nanjo. Toda tudi njen oče jo ima rad in je ne pusti ven," pravijo Čuki, ki že dobrih 26 let polnijo dvorane, pa imajo še vedno pristno najstniško energijo, ravno zato so tako zelo priljubljeni med vsemi generacijami.

Prav to pa so nam dokazali tudi v najnovejši pesmi. Avtor najnovejše uspešnice je tudi tokrat Jože Potrebuješ, pesem pa so Čuki posneli v studiu Martina Štibernika. "Mladosten videz v tem spotu je takšen, kakršnega ponavadi nosi Jernej in ker je pesem namenjena predvsem mladini, smo se z veseljem še ostali postavili na rolke in na bmx kolesa. To je bilo zabavno, saj nekateri že leta in leta nismo stali na rolkah. Sicer pa tudi ples pomladi človeka in v našem spotu gibčna dekleta in fantje migajo in plešejo, da bo gotovo še marsikoga potegnilo zraven," je zaupal Jože Potrebuješ.

Seveda pa Čuki dodatno dimenzijo skladbi vedno dajo še s potom, ki ga je tokrat režiral Jernejev brat Miha Tozon. Na starem vrhniškem bazenu, kjer je mladost preživljal klaviaturist Čukov Matjaž Končan, je sodelovalo čez 150 plesalcev iz Plesnega mesta, ki se lahko ponašajo z zavidljivimi svetovnimi rezultati v zadnjih mesecih, saj so osvojili nemalo nazivov svetovnih prvakov, videli pa jih boste lahko tudi v polfinalni oddaji Slovenija ima talent.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.