Magazin > Film & Glasba & TV
21855 ogledov

Čustveno slovo Melani Mekicar in Blaža Švaba

melani mekicar, blža švab RTVS
Konec za oddajo V petek zvečer.

V petek je bila na vrsti zadnja epizoda ene od paradnih oddaj RTVS, V petek zvečer. Da jo bodo umaknili s sporeda, RTVS ni hotela potrditi niti po tem, ko je govorice o koncu javno potrdil voditelj oddaje Blaž Švab.

"Dragi naši, prišli smo do konca oddaje, in to čisto zares," je poslovilni govor začel Blaž, njegova sovoditeljica Melani Mekicar pa je nadaljevala: "Po treh super letih in šestih izjemnih sezonah se naša oddaja poslavlja." Decembra bomo lahko ob petkih spremljali še posebni poslovilni oddaji, sta še povedala. "Nocoj vam še zadnjič mahamo, vriskamo in kličemo v pozdrav v živo," je dodal Blaž in dvojica se je zahvalila vsem, ki so oddajo spremljali. Ob tem nista pozabila na vse sodelavce v zakulisju. "Hvala celotni ekipi. Veliko nas je, ki smo ustvarjali V petek zvečer. Hvala celotni tehnični ekipi, ki je skrbela za res odličen zvok in sliko. Da je bilo vse tam, kjer mora biti. Hvala vsem, ki so organizirali, pomagali in tuhtali o oddaji. Hvala tudi vsem izjemnim humoristom, ki so nam popestrili vsak petek večer v skečih. Hvala pa tudi našim zlatim Diamanotm za vse izjemne glasbene priredbe. Hvala glasbenikom, ki so gostovali," sta še dejala simpatična voditelja in obljubila, da ju bomo nekoč spet gledali. "Tako ali drugače, prej ali slej, tu ali tam ..."

Oddaja se je zaključila z nastopom skupine Diamanti, ki so zapeli Smolarjevo znano pesem Bognedaj, da bi crknu televizor.

Komentarjev 34
  • dare326 20:54 11.december 2023.

    Od sedaj naprej bo ob petkih zvečer na sporedu film Ne joči Peter. Vsak petek, sveža ponovitev.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 20:02 11.december 2023.

    Pun kurac je na TV SLO telih dreiakorden muzikantov, ki so brez neke vrednosti in samo špilajo po načelu, hopa cupa!!

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:11 11.december 2023.

    Mislim, da je bil skrajni čas, da se da tega Velenarcisoidnika malo postavi na hladno. Sicer pa se mi zdi, da je to samo igra in se bo Narcisoidni spet pojavil, kadar se mu bo zahotelo. Mislim, da je stkal ...prikaži več preveč *globokih* vezi s *pravimi* ljudmi. *Oskubiti" z eno oddajo RTV za nekaj tisoč € je Sramota zanj, predvsem pa za vse na RTV SLO, ki podpisujejo take pogodbe!!!!