Magazin > VIP
40068 ogledov

TVSLO molči, tako pa je konec oddaje komentiral voditelj Blaž Švab

Blaž Švab, Melani Mekicar RTVS
Spremembe na TVSLO se kar vrstijo ...

Da se razvedrilna oddaja V petek zvečer poslavlja z malih ekranov, ni več skrivnost, je pa zanimivo, da TVSLO glede te odločitve molči. Vprašanja glede oddaje smo jim poslali že v ponedeljek, odgovorov še vedno nismo dobili. Je pa situacijo za Žurnal24 pojasnil voditelj oddaje Blaž Švab. "Z izjemno ekipo ustvarjalcev smo posneli 6 sezon oddaje V petek zvečer. Vsaj 600 novih glasbenih priredb. Vsaj 300 skečov. In še bi lahko naštevali. Z ekipo smo hvaležni, da je bila uslišana želja po predahu, ves čas pa smo ustvarjalci imeli res dobro podporo in pomoč s strani Televizije Slovenija. Hvaležni smo odgovornemu uredniku Vanji Vardjanu, producentki Tatjani Smisl, in seveda producentki Tanji Lunar in urednici Ani Benkovič," je povedal.

Prav tako je potrdil, da že ima nekaj novih televizijskih idej, a da se bo v prihodnjem letu bolj intenzivno posvetil predvsem Modijanom: "Z Modrijani v zadnjem obdobju zelo veliko ustvarjamo in snemamo in prav temu bom v prihodnjem letu posvetil še več pozornosti. Posvetil se bom ustvarjanju, pisanju, načrtujem še nekaj delovnih projektov, ki pa niso povezani z mediji ali s televizijo. Z ekipo se ves čas poigravamo z novimi televizijskimi idejami, nekaj idej tudi že je, ampak zaenkrat se bomo prav vsi posvetili drugim delovnim izzivom. Nikoli pa se ne ve, kdaj se spet sestanemo in poženemo ustvarjalno kolesje."

Blaž je oddajo sicer vodil z mlado sovoditeljico Melani Mekicar, nekdanjo radijsko voditeljico, za katero je bila oddaja V petek zvečer prva televizijska voditeljska vloga. Sicer pa sta se ta teden s TVSLO poslovili še dve dolgoletni voditeljici. Odšla je voditeljica oddaje Panorama in voditeljica oddaje Žrebanje Lota. 

 

Komentarjev 27
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:13 18.november 2023.

    Pa še mariota ukinite,tak kviz je sramota glede dobitkov

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:11 18.november 2023.

    Bolje nič kot slabo

  • drugačen 18:59 17.november 2023.

    Direktor radia rtv, priimka si nisem zapolnil je že parkrat izjavil , da je 14 zvrsti ali nekaj podobnega tako, da tako nekvalitetne zvrsti kot je narodna zabavna glasba na tako elitnem radiu ne morejo predvajeti. Predvajajo pa cigumigu, ki ...prikaži veči golici ne seže niti do kolen. Razumem sedanjega direktorja, da bi na RTV namesto njemu tuje narodne zabavne glasbe raje polušal kako balkasko muziko. Dobro vala 202 ne poslušam več, sedaj očino ne bom tudi RTV. Ne vem zakaj bi moral to plačevati?

Sorodne novice