Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Elvisi v družbi Faith No More

Elvisi pred publiko na festivalu Exit. (Foto: Osebni arhiv) Žurnal24 main
Slovenska rockerska skupina Elvis Jackson je imela med nastopom na festivalu Exit zavidljivo število publike, med katerimi sta najbolj izstopala člana skupine Faith No More.

Billy Gould in Mike Bordin, dve petini ameriške rock skupine Faith No More, sta si na festivalu Exit vzela čas za našo skupino Elvis Jackson, saj sta si z velikim zanimanjem ogledala njihov koncert. Po nastopu sta se rockerja Elvisom pridružila še v zaodrju, z zabavo pa so nadaljevali do zgodnjih jutranjih ur.

 

Exit se je izplačal

Druženje s svetovno znanima glasbenikoma si Elvisi štejejo v čast, prav tako še dolgo ne bodo pozabili na vso medijsko pozornost, ki so je bili deležni med festivalom.

 

S svojo glasbo so namreč pritegnili tudi češki trg, kjer so s pesmijo This Time prisotni na CD kompilaciji najbolj brane češke glasbene revije Report, ki je izšla skupaj z revijo, ki je posvečena poletnim festivalom v tej državi.

 

Na kompilaciji lahko poleg Elvis Jackson slišimo še Prodigy, NOFX, Dog Eat Dog, Stero Mc's, Faithless feat. Dido, Senser in mnoge druge.

 

Po krajšem premoru Elvis Jackson čakajo nastopi na največjem reggae festivalu v Puli, Seasplashu, zatem pa še nastopi na Schengenfestu in drugod po Evropi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.