Magazin > Film & Glasba & TV
45 ogledov

Exit že trinajstič

Exit
1/6
Arhiv organizatorja
Festival Exit že trinajsto leto zapored vabi obiskovalce v Petrovaradinsko trdnjavo iz 18. stoletja v Novem Sadu (Srbija), kjer bodo tudi letos poskrbeli za odličen glasbeni program v družbi številnih slovitih imen v svetu glasbe.

Eden največjih evropskih glasbenih festivalov Exit bo od 12. do 15. julija letos na 20 odrih gostil številna slovita imena s svetovne glasbene scene. Doslej so na tem festivalu, ki slovi kot največji festival v regiji in eden najbolj znanih na svetu, potrdili rock ikone Guns N’Roses, legendarna skupina New Order, energična indie zasedba Gossip, avstralska rock atrakcija Wolfmother, senzacija na svetovni glasbeni sceni Buraka Som Sistema, medtem ko bodo Richie Hawtin, Miss Kittin, Art Department, Maceo Plex, kot tudi člani Cadenza Records Luciano, Reboot Live, Kenny Larkin, Robert Dietz in Maayan Nidam poskrbeli, da bo letošnja Dance Arena nepozabno doživetje za obiskovalce Exita. Ljubitelji elektronske glasbe se bodo letos zabavali tudi v družbi svetovno znanih vrhunskih didžejev, kot so Laurent Garnier L.B.S., Azari & III live, Brodinski in mnogi drugi.

Na letošnjem festivalu, ki je sicer v dvanajstih letih privabil več kot dva milijona obiskovalcev, se na 20 odrih tako obeta nastop kar več kot 500 glasbenikov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.