Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Guetta na Exitu pripravlja velik spektakel

David Guetta - Stožice Saša Despot
Eden od najuspešnejših didžejev in producentov za festival pripravlja nepozaben šov.

Exitova Dance Arena bo v soboto, 13. julija, središče najbolj norega poletnega žura. Francoski umetnik, didžej in producent David Guetta pripravlja nepozaben šov, na katerem ne bodo manjkale uspešnice, ki jih je ustvaril v sodelovanju z največjimi glasbenimi imeni, kot so Snoop Dogg, Rihanna, Madonna, Nicki Minaj, Kelly Rowland, Flo Rida, Usher in drugi.

"Nastopi na Petrovaradinski trdnjavi so poseben dogodek. Obiskovalcem festivala sporočam, da se pripravijo na šov, kakršnega do sedaj še niso videli,“ je svoj prihod napovedal Guetta.

"Guetta je v zadnjih nekaj letih prerasel okvirje didžejevsta in postal eden od najbolj priljubljenih izvajalcev na svetu. Njegovo letošnjo turnejo spremlja izjemna avdio- in vizualna produkcija, zaradi katere bo Dance Arena doživela pravo revolucijo. Obeta se nam eksplozija pozitivne energije,“ je povedala Karen Young, programska direktorica Dance Arene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.