Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Hribar v živo pod zvezdami

Sašo Hribar mediaspeed
Do konca avgusta se boste pod zvezdami na Ljubljanskem gradu lahko nasmejali gledališkim uspešnicam, ob katerih boste od smeha zagotovo potočili kakšno solzico. Nocoj ob 20.30 si lahko ogledate avtorski projekt Sašo Hribar Show.

Gre za avtorski projekt televizijskega voditelja Saša Hribarja, v katerem boste spoznali njegovo življenjsko karierno pot na amaterski glasbeni podlagi z redkimi, res redkimi pridihi skorajšnje genialnosti.

"Vsebino svoje duše izlije s pomočjo akustične kitare in ob podpori 'legendarnih glasbenih gostov' dokaže, da nima le izjemnega talenta za imitacijo, humor in satiro, ampak tudi glas, ob poslušanju katerega se marsikomu naježi koža. Obeta se vam zabaven in čustven večer, morda celo premislek o lastnem življenju, seveda z obvezno mero humorja in (samo)ironije," so šov opisali na spletni strani SiTi Teatra.

Cena vstopnice je od 13,5 evra do 15 evrov. V primeru slabega vremena bo predstava v Grand hotelu Union.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.