Magazin > Film & Glasba & TV
3275 ogledov

Uff, nevarna napaka naših MasterChef tekmovalcev

MasterChef Voyo/Printscreen
Tekmovalki MasterChefa v jedi ostal košček plastične žlice.

Sinoči se je tekmovalcem modre skupine zgodil neljubi dogodek. V tiramisu se jim je prikradel košček plastike, ki ga je med okušanjem v usta dobil Marko"Itak so me kamere videle, itak se ne bi moglel pretvarjati, itak bi me vprašali sodniki: 'kaj pa si to dal ven'," se je vznemiril Marko, ker je s tem izločil tiramisu svoje skupine.  

"Modra skupina, tole je pa moglo boleti, okus ga je prepričal, ampak košček plastike ...," jim je na srce položil Bine. Zala se je prijela za glavo, ker je vedela, da je krivda njena: "Najraje bi se pogreznila v zemljo, nikoli več ne bom uporabljala plastične žličke." Za pripravo mascarpone kreme je namreč uporabila plastično žličko, ki se ji je med pripravo zlomila.

Kljub blamaži, so sodniki za boljšega izbrali tiramisu modrih, v skupnem seštevku doma pripravljenih jedi proti kupljenim (jota, njoki, tiramisu) pa so na koncu slavili rdeči. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice