Magazin > Film & Glasba & TV
189 ogledov

Ikona akcijskih filmov v brutalnem Bloodshotu

Bloodshot
1/7
Continental Film
Je največji človekov dosežek vseh časov, neuničljivo orožje, nesporni dokaz o izjemnem napredku človeštva ...

Po žilah se mu pretaka tehnologija, ki mu daje neverjetno moč in sposobnost ozdravljenja. Nekoga takega še niste videli. To je Vin Diesel v vlogi Bloodshota v istoimenskem, po izjemno uspešnem stripu posnetem akcijskem filmu, ki bo od 12. marca tudi pri nas.

Kako enkratno se je Vin Diesel, ikona akcijskih filmov, znašel v tej vlogi, si lahko že zdaj ogledate v brutalnem kino napovedniku filma.

Bloodshot je zgodba o Rayu Garrisonu, ubitem elitnem vojaku, ki ga korporacija Rising Spirit Technologies, ki proizvaja orožje, s pomočjo posebne nanotehnologije ponovno oživi. S pravo vojsko nanotehnologije v žilah postane neustavljiva sila, močnejši kot kdajkoli prej in sposoben samozdravljenja. Ampak nove sposobnosti imajo svojo ceno. Korporacija, ki ga je oživila, zdaj nadzira njegovo telo in um.  Čeprav je Ray prežet z vrsto osupljivih novih sposobnosti, zdaj trpi zaradi popolne izgube spomina in poskuša odkriti svojo identiteto, pa tudi razliko med resnico in manipulacijami, ki se skrivajo za korporacijo. Pri tem mu pomaga skrivna ekipa drugih "nadgrajenih" kolegov.

Film je nastal po istoimenskem stripu ameriške založbe Valiant Comics. Režiral ga je David S. F. Wilson, poleg Vina Diesla pa v filmu nastopajo tudi Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Toby Kebbell in Guy Pearce.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.