Magazin > Film & Glasba & TV
10681 ogledov

Kmetija: Tamara je lahko srečna, da Sabine ni srečala v realnem svetu

Pop TV
Brez dlake na jeziku nam je Sabina iz Kmetije povedala, kaj meni o Damijanu po ogledanem šovu in kako so na spore reagirali njeni domači.

Zdaj, ko ste si ogledali šov, kako ocenjujete svoj nastop?

Iskrena sem bila in direktna, premalo sem se borila. Morala bi se več pogovarjati s sotekmovalci.

Bi kaj spremenili?

Spremenila bi odnos do sotekmovalcev. Prehitra sem, kar se mojega dolgega jezika tiče, morala bi biti malo bolj zadržana, ampak takšna sem in sem tako naredila. Pokazala sem se, takšna kot sem. Vesela sem, da so gledalci videli, da sem iskrena in da so me sprejeli takšno in da sem se pošteno borila ter da nisem bila hinavka.

Videli smo kar nekaj vaših solz. Ste pričakovali, da boste toliko jokali?

Ne, tega res nisem pričakovala. Mislila sem, da bi lahko jokala le v primeru, da bi zelo pogrešala svoje otroke in vnuke, da pa bi jokala zaradi sotekmovalcev pa res nisem pričakovala.

Ste se po šovu slišali z Damijanom?

Ne, ni šans. Nikoli v življenju več. Damijan, Deja in Tamara ne pridejo nikoli več v poštev v mojem življenju, da bi se jaz z njim pogovarjala.

Kaj pravite na Damijanov komentar, da so mediji vas predstavili kot svetnico in njega kot zlobneža?

S tem se ne strinjam. On se je sam predstavil takšen, kot je. Ne moremo mu pomagati, takšen je in ljudje so ga spregledali. Žal mi je zanj, ampak tako je. To je resnica. On se je zlagal, si izmišljuje, želi se pokazati v boljši luči, a mu ne uspe.

Torej niste spremenili mnenja o njem?

Ne, čisto nič. Vsak, ki ga srečaš, popljuva Damijana. Sigurno so nekaj videli v njem, če imajo vsi samo negativna mnenja. Kar si je skuhal, mora tudi pojesti.

Zakaj je prišlo do spora med vami, Damijanom, Dejo, Tamaro in Mileno?

Vsi so bili proti meni, ne vem pa, zakaj. Sebe nisem videla kot slabe osebe, nisem bila nekdo, ki nič ne zna ali ni želel delati. Znala sem vse, ampak očitno so se odločili, da bodo sledili Damijanu. On se je odločil, da se z mano pred kamerami ne bo pogovarjal, ko so se pa kamere ugasnil je bil prijazen.

Torej je bil drugačen, ko ni bilo kamer?

Ja, vzdušje je bilo boljše. Malo se mi je želel prilizniti, me dobiti na svojo stran, a ni šlo, ni mu uspelo in mu tudi nikoli ne bi.

Kakšne misli so vas obdajale, ko ste na televiziji gledali spor, ko so sotekmovalci napadli Katjo, ker naj bi seksala z Davidom?

To je bilo grozno gledati. Vsi so jo napadli, jaz sem se postavila na njeno stran, ker sem vedela, da ji je hudo. Nekdo ji je mogel stati ob strani. Obe so napadali. Tamara je bila še posebej grozna. Če bi jaz njo dobila zunaj, v resničnem svetu, bi ji že pokazala, kaj in kako. Pokazala bi ji, kako se obnaša, kaj se govori in kaj ne.

Kako pa so domači komentirali na vse te spore?

Ni jim bilo lahko. Bili so zelo živčni in sem jih morala pomiriti. Poznajo me in vedo, kakšna sem. Ne dovolijo, da se tako obnašajo do mene.

Kaj je bilo za vas v šovu najhujše?

Neiskrenost in to, da so lagali o meni. Damijan, Deja in Milena sta za sabo potegnila vse in vsi so bili proti meni že od začetka. Nekako sem se borila, da bi se dokazala in so me takoj nominirali, a še danes ne vem, zakaj.

Borisu ste zaupali nalogo glave družine. Vas je razočaral, ker Deja ne bo prva dvobojevalka?

Če bi prej vedela, da bo tako, ga ne bi dala za glavo družine, sicer pa nisem bila zelo jezna, saj se mu je to maščevalo. Vedela sem, da je hinavec, nisem pa vedela, da je takšen.

Kako to, da niste dali Monike za glavo družine?

Monike nisem dala, ker se vsega boji. Vprašal sem jo, če bo nominirala Dejo in sem videla, da je veliko razmišljala, da jo je strah. Katje tudi nisem dala, ker mi ni želela ugoditi, ko sem jo prosila, da nominira Mileno, da grem z njo v areno. Boris se mi je nekako priliznil, ko uresničil željo, ko je nominiral Mileno, ker je vedel, da želim njo. Mogoče me je s tem prepričal.

Zdaj imate novo službo. Kako ste prišli do nje?

Ja, res je. To je majhna trgovinica, blizu mojega doma. Do nje sem prišla, ker so me spremljali v Kmetiji. Ta šov mi je odprl vrata in sem takoj dobila službo. Zelo sem srečna in hvaležna, da so me ljudje sprejeli. Ne morem verjeti, da hodim z dvignjeno glavo po Sloveniji.

Kot smo videli v šovu, ste javno spregovorili o ločitvi. Kaj je šlo narobe v vašem zakonu?

Nisva se razumela in je bilo bolje, da se ločiva, kot da se kregava. Dolgo sem zdržala, kot sem povedala v šovu, zaradi otrok. Otroci so odrasli, se osamosvojili, potem pa sva šla vsak svojo pot. Otroci so to lažje sprejeli kot odrasli, kot če bi se ločila, ko so bili otroci

Kako vas je zakon zaznamoval v življenju?

Hudo. Vsega je bilo. Malo mešano na žaru jaz rečem temu.

Kako pa je zdaj z vašim ljubezenskim življenjem?

Super, odlično. Zdaj je zaradi šova malo več oboževalcev, zato je velika izbira. (smeh)

Imate koga?

(smeh) Zaenkrat ne, imam pa ogledano. Upamo, da bo kaj uspelo.

Bi se prijavili še v kakšen drug šov?

Ja, takoj, ni važno v kakšen. Bi se pa malo drugače obnašala, ne bi bilo toliko kletvic. Otroci so me kregali, da sem preveč preklinjala, ker tega od doma niso navajeni, ampak so žal bile takšne okoliščine.

Komentarjev 3
  • navigaror 11:12 23.november 2017.

    Prava "glumica", kdo je gledal od začetka, prva je začela žalit z balkanskimi žalitvami in značilnim prstom, grozit, kako je močna in da imam doma otroke, močne "ko medvede", Fakijeva fora iz predzadnje kmetije, ko so njegovi srodniki hodili grozit ...prikaži več po domovih sorodnikov tekmovalcev, verjetno in upam ,da tu ni šlo tako daleč. V glavnem je pa vse svoje kvalitete pokazala v areni.

  • mižimaži 08:57 23.november 2017.

    Sabina...carica si... Sej še ni prepozno da ji razfukaš tist nagravžni škilasti fris...

Sorodne novice