Magazin > Film & Glasba & TV
291 ogledov

"Lahko smo črtasto lisasto pikčasti vsi, a dobro vemo, da smo lepi"

Grde lutke Blitz
Animirana glasbena pustolovščina GrdeLutke, v kateri so se med drugimi v vlogi sinhronizacije prvič preizkusili talentirani in izjemni člani zasedbe Perpetuum Jazzile, je včeraj ogledala luč v kinih po Sloveniji.

Na premieri Blitz Slovenije v ljubljanskem Koloseju so se zbrali člani skupine Perpetumm Jazzile, Mirko Medved iz glasbene skupine Roundsquare in ostali člani sinhronizacijske ekipa, Ana Rogel, mnoge znane mami blogerice in pa seveda otroci! Vsi skupaj so si prvič ogledali animirano glasbeno pustolovščino GrdeLutke (UglyDolls), ki prinaša sporočilo sprejemanja drugačnosti, boja za pravičnost, prijateljstvo in veselje ter v kateri kraljujeta drugačnost in unikatnost!

V uvodu je občinstvu nekaj besed namenila tudi izjemna umetnica in oseba Ana Rogel, ki se je z glavno junakinjo Moksi zelo poistovetila, vsem prisotnim pa je povedala, kako pomembno je, da se zavedamo, da je vsak od nas kdaj pa kdaj GrdaLutka, ter da smo prav vsi "POPOLNO NEPOPOLNI".

Člani Perpetuum Jazzile Katja Kovačič (Moksi), Katja Stropnik (Meti), Klemen Brezavšček (Grdi Pes), Tadej Premužič (Oks) in Neža Bukovec (Vida) ter član skupine Roundsquare Mirko Medved (Lu) pa so pred začetkom filma odpeli eno izmed pesmi iz filma - Ne more bit' bolje in si prislužili bučen aplavz.

Po ogledu filma je sledila tudi pogostitev s tortico, vsi obiskovalci pa so ostali skupnega mnenja - to je animirani film s takšno vsebino, ki jo mora videti vsak otrok in vsak starš. V kombinaciji humorja in pa predvsem odlične glasbe je idealna sprostitev s pomembnim sporočilom!

GrdeLutke so že na sporedu v vseh kinih po Sloveniji! Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.