Magazin > Film & Glasba & TV
306 ogledov

"Lili ve, da me mladenke ne ganejo“

lili žagar
1/2
Planet TV
Lili Žagar nad igro, v kateri so sodelovala dekleta v kopalkah, ni bila prav nič navdušena.

dekleta | Avtor: Planet TV Planet TV
V drugi oddaji Moj dragi zmore, ki bo na sporedu nocoj, bo moral Marko tekmovalcem predstaviti igro s tetovažami. Moški bodo imeli na voljo eno minuto, da si zapomnijo, kateri tatu je bil na katerem telesu. Ena od tekmovalk je takoj vprašala, ali bodo tatuji na seksi dekletih. "Na zelo lepih dekletih," je povedal Marko in nato opravičujoče pogledal Lili in dodal: "Saj veš, da si ti najlepša. Čutil sem žgoč pogled v hrbet." Čeprav z nasmeškom na obrazu, se je Lili malce razjezila: "Tega mi pa nisi povedal, a ne?" Marko se je branil, da je prišlo v zadnjem trenutku do sprememb v scenariju: "Tudi zame je to presenečenje. Smo iskali potetovirane motoriste, stare vojake in mišičnjake, a jih ni bilo. Dekleta so bila pa prijazna in so vskočila." "Sem videla, da je to tudi zate presenečenje, ja," je dodala Lili in mu z gesto pokazala, da ga opazuje na vsakem koraku.

Lili je "zafarbala"

Zgodba z lepimi dekleti in tetovažami se je nadaljevala tudi pri naslednji nalogi, ko so morali moški dekletom prinesti rože. Marko je pojasnil, da je gledanje tatujev na drugi ženskah le šala in da prave drage vedo, da so edine: "Če imamo pravo drago, potem moški ve, da rožo prinese samo eni. Moja draga ve, da jaz dam samo njej rožo in da me mladenke ne ganejo."

Lili se je tokrat odzvala zelo redkobesedno: "Zdaj sem pa zafarbala," in se začela pahljati z listki. Marko je ob tem, ko je bilo Lili nerodno še dodal: "Saj bi ti dal lubčka, ampak vem, da boš potem jezna."

Komentarjev 1
  • romy 11:47 11.februar 2015.

    Marko nisi pravi dedec če te ne ganejo,vsak pravi moški rad pogleda lepo žensko. Kaj si mar lastnina lepe Lilike?????????????