Magazin > Film & Glasba & TV
5033 ogledov

MasterChef: Tekmovalka v solzah zaradi tega, kar je storil Bine

Masterchef Voyo/ zurnal24.si
Tega od njega ne bi pričakovali.

Včeraj so šefi, med njimi tudi Bine Volčič, prvič preizkušali tekmovalce nove sezone šova MasterChef. Večino se jih je odlično odrezalo, kar so sodniki napovedali že pred začetkom šova, ko so razkrili, da so tekmovalci letos na izredno visoki ravni.

A izmed vseh je sodnike še posebej navdušila Primorka Sanja, ki jih je dobesedno sezula s svojo enolončnico. Luka je vzel kar dve žlici, Bine pa je po pokušanju odšel do tekmovalke in jo objel ter se ji zahvalil za tako okusno jed. Od na videz zadržanega šefa, je bila to resnično srčna poteza. Na koncu so se sodniki celo "stepli" za njeno pogačo. Luka pa je priznal, da je bilo "za pomazat". 

Sanjo je Binetova gesta in to, da ji je rekel "mama", tako ganilo, da so jo oblile solze sreče. V šali je povedala, da gre po taki pohvali lahko kar domov in dodala, da bodo njeni otroci zelo ponosni nanjo. 

MasterChef Magazin Žalostna zgodba MasterChef tekmovalca: "Bojim se živeti"

Masterchef | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice