Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Na Groove Armado bodo odplesali ...

Groove Armada Arhiv organizatorja
12. avgusta bo poreški klub Byblos gostil vrhunec sezone za glasbene sladokusce. V goste namreč prihaja Groove Armade z multimedijskim šovom Red Light. Z Žurnalom bodo štirje nagrajenci v Byblos odplesali brezplačno ...

Srečni nagrajenci, ki so pravilno odgovorili na zastavljena vprašanja, so Gašper Pelko, Barbara Nemanič, Blaž Marolt in Gašper Arh. Vsak prejme po eno vstopnico. Čestitamo!

Andy Cato in Tom Findlay, ki sta se proslavila z ležernimi, indie, dub, pop in house hiti, kot so I see you baby (Shakin' your ass), Superstylin', Look me in the eye sister, Easy, But i feel good, If everybody looked the same in At the river, sta v zadnjih letih dvigovala prah s koncerti, letos pa navdušujeta še s šovom Red Light, ki je zgrajen na štirih gramofonih ter avdiovizualnih efektih.

Kot vse njune dosedanje projekte tudi letošnjo atrakcijo poletnih festivalov preveva energija, značilna za čase, ko se je plesna elektronika kalila v opuščenih industrijskih skladiščih, a jo hkrati postavljata na velike odre. Byblos bo ob ibiškem Spacu eden prvih klubov, kjer si boste lahko ogledali Red Light Show v živo.

Vstopnica vas bo stala 100 hrvaških kun oziroma 15 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.