Magazin > Film & Glasba & TV
152 ogledov

"Od mene je odvisno, kako bom pogodbo izkoristila"

Jelena Ostojić Nejc Skale
1/4
TV3 Medias
Slovenija je dobila dva nova modna upa, Jeleno Ostojić in Nejca Skaleta.

Šov Agencija Milano na TV3 Medias se je končal. Zmagala sta 24-letni Nejc Skale in 16-letna Jelena Ostojić. Slednja pravi, da je bila z izvedbo šova, ki sta jo vodila Yuri Bradač in Alma Mujezinović, zelo zadovoljna, saj se je o manekenstvu veliko naučila.

"S šovom sem bila zelo zadovoljna, saj sem se naučila veliko novega, kar mi bo pri manekenski karieri vsekakor pomagalo. Kot TV-oddaja pa mi je bil šov všeč, ker je bil čisto drugačen od drugih šovov. Utemeljitve žirije so se mi zdele na mestu in pravilne. V bistvu mi je vsak dal kakšen nasvet, ki mi bo pomagal," pravi lepotička.

V šovu so morali kandidati opravite različne izzive. "Najtežji izziv je bil vodni izziv, saj smo morali, zato da bi bili na fotografiji videti super, veliko bolj potruditi," je povedala Jelena in izdala, kako se počuti kot zmagovalka: "Ob zmagi mi je čestitalo veliko ljudi, nekaterih sploh nisem poznala, odziv je bil pozitiven. Zmaga mi je prinesla samo pogodbo, zdaj pa je odvisno od mene, ali bom to pogodbo izkoristila ali ne. Poskušala se bom čim bolj potruditi, na vse bom gledala pozitivno in videli bomo, kaj bo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.