Magazin > Film & Glasba & TV
123 ogledov

Perovič odhaja s Pop TV

Tomaž Perovič Žurnal24 main
Po naših informacijah Pop TV zapušča Tomaž Perovič.

Kot so nam zaupali viri s Pop TV, televizijsko postajo zapušča direktor in odgovorni urednik informativnega programa Tomaž Perovič. Odpoved je dal v ponedeljek. Za potrditev informacije smo se obrnili tudi na Tomaža Peroviča, ki pa nam je dejal, da naj se obrnemo na PR službo Pro Plusa. Ta se za zdaj na naše klice ne odziva. Na uradno potrditev informacije tako še čakamo. 

Po naših informacijah odhaja na Planet TV, kjer so nam dejali, da "odpovedi gospoda Peroviča ne morejo komentirati". Če informacije o njegovem prestopu držijo, se mu verjetno obeta mesto direktorja informativnega programa, ki ga sedaj zaseda Bojan Traven. Ugiba se, ali bo s Perovičem z naše največje komercialne televizije odšel še kdo, predvsem pa, kdaj bo do morebitnega prestopa zares prišlo, saj ima Perovič po pogodbi s Pop TV-jem 6-mesečni odpovedni rok.

Perovič je na noge postavil informativni program POP TV in njegovo paradno dnevnoinformativno oddajo 24UR. Z dveletno prekinitvijo, saj je bil dve leti v časopisni hiši Delo, je na PRO PLUSu delal od leta 1995.  

Komentarjev 1
  • janez 19:22 13.november 2014.

    Rudečkarji bežijohttp://youtu.be/JsZAJ6PuSO8