Magazin > Film & Glasba & TV
63 ogledov

Perovič sedaj na Planet TV

Tomaž Perovič Žurnal24 main
Tomaž Perovič je novi direktor informativnega programa in športa na Planet TV.

Da Perovič odhaja na Planet TV, se  je začelo govoriti takoj, ko je na Pro Plusu, kjer je bil do sredine novembra direktor in odgovorni urednik informativnega programa na POP TV, dal odpoved.
Zamenjala ga je Tjaša Slokar Kos.

Bojan Traven, ki se je kot direktor informativnega programa in športa ekipi Planet TV pridružil konec maja, bo sedaj opravljal vlogo odgovornega urednika informativnega programa in športa. Planet TV ne razkriva, ali se je Travnova pogodba s prihodom Peroviča spremenila, saj  so pogodbe "poslovna skrivnost“.

Peroviča je na POP TV tudi po odpovedi vezal 6-mesečni odpovedni rok. Kako sta se televiziji uskladili, ni znano. "V skladu s poslovno politiko podjetja pogodbenih razmerij ne komentiramo. Vsekakor pa se je dogovorov iz podpisanih pogodb potrebno držati in jih spoštovati," pravijo na POP TV.

Perovič je na noge postavil informativni program POP TV in njegovo paradno dnevnoinformativno oddajo 24UR. Z dveletno prekinitvijo, saj je bil dve leti v časopisni hiši Delo, je na PRO PLUSu delal od leta 1995.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.