Magazin > Film & Glasba & TV
65425 ogledov

POP TV odpovedal legendarni šov

pop tv Anže Petkovšek
Namesto tega šova bomo gledali …

Sredi julija je POP TV objavil oglas, da iščejo kandidata za novo sezono šova Sanjski moški. "Si postaven, šarmanten, star med 18 in 40 let, finančno neodvisen, le ljubezni še nisi našel? Na POP TV prihaja oddaja Sanjski moški, v kateri se bo več kot 20 deklet borilo za tvojo naklonjenost in ljubezen ter iz tedna v teden dihalo zate in čakalo na tvojo odločitev, katera bo tvoja sanjska ženska," so zapisali na spletni strani.

Kot smo sedaj izvedeli, je POP TV, čeprav pravijo, da je bil odziv na prijave lep, ta projekt odpovedal. “Resničnostnega šova Sanjski moški v skladu s programskimi in produkcijskimi načrti v naslednjem letu ne načrtujemo. Z mesecem januarjem pa bomo predvajali hrvaško različico resničnostnega šova Sanjski moški (Gospodin savršeni), v katerem se za srce Mija Matića potegovala tudi slovenska pevka Nuša Rojs."

Prvi in edini slovenski sanjski moški je bil sicer Damir Alidžanovič, ki je na koncu izbral Natašo Kirn, s katero sta bila celo nekaj časa par.

 

Komentarjev 5
  • onyxx 07:46 06.december 2019.

    nobene škode, itak samo poneumljanje na njihovih programih

  • Uni Wega 06:42 06.december 2019.

    Legendarni šov, upam da jih je same sebe sram ob tej izjavi.

  • fiston 19:46 05.december 2019.

    Važno da ravbajo 5 evrov na mesec. Druga nacionalka. Če je to legalno, potem je legalna tudi Šiškova varda. Verjetno nima smisla, da imajo isto sranje kot ona RTL TV, mogoče je celo lastnik isti, je dovolj da ponavljajo. Saj ...prikaži več onega so tudi kaj je že Ljubezen na deželi ali Ljubav je na selu. Tako da lahko potem tudi to ponavljajo od Hrvatov. Ampak očitno se to gleda na veliko, pa noben operater nima jajc, da bi jih vrgel iz osnovne programske sheme v svoj paket, kot so ga že imeli, pa je propadlo.